Политика
ЛЕПОТА СА "БУКУЉЕ": Радови са ликовне колоније у галерији "Никола Радошевић" (ФОТО)
07. 05. 2024. у 18:41
ВЛАДА ДОНЕЛА ВАЖНУ ОДЛУКУ: Петковић остаје на челу Канцеларије за Косово и Метохију
07. 05. 2024. у 18:29
Тенис
НАШИ САЗНАЛИ РИВАЛЕ, АЛИ И НАДАЛ: Мастерс у Риму - спектакл сада стварно може да почне!
07. 05. 2024. у 20:49
Фудбал
АЛ НАСР СА ЊИМ НАПАДА ТИТУЛУ! Легенда Реал Мадрида стиже код Кристијана Роналда
07. 05. 2024. у 21:10
ЈОШ БОД И ТИТУЛА: Саудијски клуб на крилима Срба на пола корака до великог славља
07. 05. 2024. у 18:13
Ivana
28.01.2023. 13:35
Ta sarma je ukusna ali smrtno loša za zdravlje. Umeće je napraviti ukusnu sarmu bez zaprške i suvog mesa.
Milorad Zemun
28.01.2023. 20:28
Paradajz i kiseli kupus nikako ne idu zajedno, kao ni krompir pire uz sarmu koji su počeli da serviraju ovi proterani kad su došli u Srbiju. To je verovatno neka seljačko , sirotinjsko bosanska varijanta koja nema veze sa srpskom kuhinjom.
Novosti
28.01.2023. 22:18
@Milorad Zemun - Ukoliko imate provereni recept za sarme koji se Vama dopada pošaljite na mail: internet@novosti.rs i rado ćemo ga objaviti!
Duki
28.01.2023. 22:32
U sarmu obavezno ide i juneće meso. Sarma se se kuva satima na tihoj vatri..najbolje celu noć na najmanju vatru..koje crno sat i po. Dodajte par listića lorbera.
Mladen
29.01.2023. 07:46
Eto vidite , niposto vise ne praviti tu zaostalu bosansku sarmu , moze vam se desiti da se najedete te sarme i rogovi vam izrastu. Pravite gospodsku , glavni grad sarma ( moze se tako zvati) i eto pucat ce te od pameti, intelekta, duhovnog prosvecenja. Prijatno.