"НЕВАЉАЛИ" БИЛ ВАРАО МЕЛИНДУ? Испливали детаљи о Гејтсовим "голим журкама" који су шокирали свет (ФОТО)

Novosti online

10. 05. 2021. у 19:57

БИЛ Гејтс је у младости често правио "Голе забаве" са стриптизетама, тврди његов биограф и пита се да ли ће се милијардер вратити "ризичним журкама" сада када је његов брак са Мелиндом завршен.

НЕВАЉАЛИ БИЛ ВАРАО МЕЛИНДУ? Испливали детаљи о Гејтсовим голим журкама који су шокирали свет (ФОТО)

Фото: AP Photo/Jacquelyn Martin

Новинар Џејмс Волас написао је две књиге о оснивачу Мајкрософта 1990-их и за "Дејли мејл" открио детаље о његовој младости које су шокирале многе.

- Многи од "деце Мајкрософта" тада су били младићи у мајицама замрљаним пицом, који су два или три дана без престанка радили на прављењу софтверског кода - рекао је он.

- Након тога би приређивали прилично дивље забаве, долазили би по стриптизете у Сијетл и одводили их у Билов дом.

- Тада није био "дечко из хора", није био само овај мали компјутерски глупан. Тада је имао живот - додао је Волас.

Фото: Depositphotos

Бил Гејтс и Стив Џобс

У књизи" Бил Гејтс и трка за контролу сајбер-простора" објављеној 1997. године, Волас је наводне "голе журке" описао још детаљније.

Он је написао да национални медији нису извештавали о "дивљим момачким забавама" јер су желели да "гурају" приче о технологији и бизнису.

Волас је написао да је Гејтсово "женскарење" такође оптеретило однос са његовом супругом Мелиндом.

- Иако је Гејтс почео да се забавља са Мелиндом 1988. године, неко време је наставио да "шврља", посебно када је пословно био ван града, када се често удварао новинаркама које су извештавале о Мајкрософту - написао је аутор.

Навео је да је Мелинда знала за Билове наводне преваре и "шврљање".

- У једном тренутку су прекинули везу на скоро годину дана, наводно зато што је Гејтс одбио да се обавеже. Међутим, када су се помирили 1992. године, веза је постала ближа и јача.

Гејтсов дугогодишњи пријатељ и бивши извршни директор Мајкрософта Верн Рабурн поткрепио је ове тврдње у интервјуу за "Дејли мејл" и открио како се наводно "женскарење" технолошког милијардера чак проширило и на "неверство" на почетку везе с Мелиндом која је започела 1988. године.

Рабурн је признао да је Гејтс "волео да се забавља" и да није био веран Мелинди кад су први пут започели везу, али је био "веома поносан на чињеницу да ништа лоше није урадио" након венчања.

- Бити го у базену није велика ствар. Разлика је између тога што сте голи у базену с читавом гомилом људи и голи у базену с неким другим или у кревету с неким другим - рекао је Рабурн.

Ипак како је навео, "колико му је познато“ Гејтс је био веран Мелинди након што су ступили у брак 1994. године.

Фото: Printscreen

 

- Бил је волео да се забавља пре него што су се венчали. Али никада ништа од тога нисам видео после брака - рекао је.

Рекао је да су Мелинда и Бил "добри људи" и да се нада да ће након развода пронаћи срећу.

- Ја сам прошао кроз процес развода 2012. године, свако ко каже да је имао "добар развод" вас лаже - навео је.

Текст магазина "Тајмс" из 1997. године поново је изазвао велику пажњу јавности, пре свега због детаља о бизарном односу који је Гејтс задржао са својом бившом девојком Ен Винблад.

Бил и Винбладова су раскинули 1987. године, зато што је пет година старија жена желела брак, док милијардер није био спреман на такав корак.

Гејтс је наставио да се виђа са Ен након што је оженио Мелинду, и сваке године без изузетка је летовао са њом. Многи спекулишу да је то био договор који је постигао са својом супругом.

На кинеским медијима недавно се појавила теорија која тврди да је Же Шели Ванг (36) која је сарађивала са Фондацијом Била и Мелинде Гејтс имала аферу са Билом Гејтсом.

Она је рекла да су то неосноване гласине и да није крива за отуђење Била и Мелинде који су били у браку 27 година.

- Испрва сам мислила да ће гласине саме себе да побију, јер њихови извори немају никаквог основа, али нисам очекивала да ће оне постати све луђе - написала је Ванг на друштвеној мрежи Веибо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)