САМО у првој недељи кампања "Срби за Трампа" добила је велику подршку, између осталог и прву службену Дена Северсона, команданта морнарице и "топ ган" пилота у пензији, који се кандидује за Конгрес у 19. округу на Флориди.

Коментари (7)

momcilo

10.08.2020. 11:37

Трамп или Бајден, капитализам или неолиберализам. Неолиберализам је заснован на профиту. Тако да главни производ корпорације је профит. Тако на пример за Мерцедес, BMW, Форд, Волво главни производ више нису возила већ профит, што је потпуно сулудо. Неолиберализам тежи максималном профиту, а највећи профит је украдена роба , корупција и зеленаштво. Неолиберализам по својој природи тежи криминалу. Ако сте гледали документарни филм о развоју мафије после слома Ал Капонеа , видећете да неолиберализам користи идентичне методе, уместо собарица користе НВО, корумпиране политичаре, препродаја јефтине азијске робе по 20 пута скупљим ценама на западу, искоришћавање азијске деце као јефтине радне снаге. Сав Неолиберализам је заснован на лоповлука. Отели су нам КиМ, Либији су украли 160 милијарду, опљачкали Ирак.... Ако Трамп и победи, неолиберали су ушли у све школске системе, тако да нове генерације се не уче усавршавању професије већ остварењу максималног профита (криминалу). Неолиберализам ће у потпуности сломити белу цивилизацију, и довешће до најкрвавијег рата у историји. Трамп је грађевинска индустрија и мора скупо плаћати америчке раднике, и није компентентан са онима који увозе јефтину азијску робу, зато се мора борити против зеленашког неолиберализма ГЛАСАЈТЕ ЗА ТРАМПА

Goran ćirilicom

14.08.2020. 06:46

@momcilo - Тачно речено све, само бих додао да неолиберализам као бездушни систем једну окупирану државу пљачка мултидимензионо на начине које увидимо так после пар година може да се сагледа. Тачније, то је модел у којем бирократија и корупција оглођу окупирану државу уз помоћ владе коју та интересна група сама постави.

buki

10.08.2020. 11:48

Супер, и одлична им је ова идеја са комунизмом, који кад се помене западњацима, као кугу да си им поменуо, а ко зна боље од Срба колико је комунизам зло.

Opancar

10.08.2020. 19:51

Tramp se nikada nije bavio politikom. On se bavio biznisom nekretnina, legalnom pljackom i sou biznisom sa strane. Njega su nagovorili da se kandiduje za predsednika jer su smatrali da je on jedini koga Klintonusa moze da tuce. Ispostavili se da ona ne moze da pobedi nikoga, pa su je nalepusili. Za ovo je krivila Putina, a pravi razlog je sto od Klintona, americki narod, samo Klintonusu vise mrzi. Jo Bajden je dementirao. Ne zna da zavrsi recenicu. Americke vlasti, ovoga puta ispomazu Trampa. Tramponja ce biti predsednik