ПРВА НЕДЕЉА: Велика подршка кампањи “Срби за Трампа”

Танјуг

10. 08. 2020. у 10:08

САМО у првој недељи кампања "Срби за Трампа" добила је велику подршку, између осталог и прву службену Дена Северсона, команданта морнарице и "топ ган" пилота у пензији, који се кандидује за Конгрес у 19. округу на Флориди.

ПРВА НЕДЕЉА: Велика подршка кампањи “Срби за Трампа”

Фото АП

Кампања је започета 3. августа са циљем да мобилише око милион држављана САД српског порекла да се придруже организованом напору и помогну поновни избор председника Доналда Трампа, преноси Српски радио Чикаго.

Северсон је рекао да се суочавамо са "великим притиском и кретању демократа према комунизму", и додао да амерички Срби разумеју "колико деструктиван комунизам може бити".

"Апсолутно је дивно видети их како се удружују како би спречили да радикална левица успостави нешто тако опасно у нашој земљи", рекао је Северсон.

Кампању су покренуле Олга Раваси и Памела Колинс у циљу промовисања грађанског и политицког ангажмана српске заједнице у САД.

"Подржавамо председника Доналда Трампа зато што се нација суочава са егзистенцијалном кризом и у време велике нестабилности потребан је континуитет снажног вођства председника Трампа, поверење у времену тешких одлука, и прека потреба за законом и редом", рекле су Раваси и Колинс.

"Срби за Трампа" 2020. планирају да наставе развој мреже како би формирали снажну базу присталица у свакој кључној савезној држави, што је врло битно за поновни избор председника Трампа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)