"ЗАПАД НЕ ЖЕЛИ ВРЕЋЕ СА ЛЕШЕВИМА" Бугарски писац оцењује - Против Русије ће морати да ратује источна Европа

Новости онлајн

09. 06. 2023. у 22:50

БУГАРСКА ће се сигурно наћи у редовима "коалиције добровољаца", оних који су спремни да пошаљу сопствене снаге у Украјину како би се избегло директно укључивање НАТО у сукоб, уверен је бугарски писац Добри Божилов.

ЗАПАД НЕ ЖЕЛИ ВРЕЋЕ СА ЛЕШЕВИМА Бугарски писац оцењује - Против Русије ће морати да ратује источна Европа

Фото:

Подсетимо, бивши генерални секретар НАТО Андерс Фог Расмусен је изјавио да би неке чланице Алијансе могле да искажу жељу да пошаљу своје војнике у зону сукоба, уколико на самиту у Виљнусу Украјина не добије реалне гаранције. Према његовим речима, о томе би озбиљно могла да размисли Пољска, а потом и балтичке државе.

- Таква варијанта развоја догађаја за Бугарску није искључена, узимајући у обзир ставове министра одбране Тодора Тагарева. Такву стратегију су САД одавно припремале, о учешћу грађана источне Европе у потенцијалном сукобу говорио је још Џорџ Сорош у свом чланку - навео је писац на свом Ју-тјуб каналу.

Корисни идиоти оличени у Пољској, Румунији, балтичким земљама, Бугарској, Чешкој, Словачкој у оквиру неке „добровољне коалиције“ мораће да пошаљу своје снаге у Украјину да то не би била акција НАТО, навео је он.

- У том случају, када нас почну да убијају Руси, НАТО се неће мешати јер нико није напао НАТО. То исто је 1993. планирао Џорџ Сорош, то се налази на сајту ‘Отвореног друштва’: приликом напада на Русију предлаже се да се употреби источна Европа јер вреће са лешевима на Западу тешко доживљавају. Односно, ширење НАТО на исток нема никакву другу функцију осим тога да нас претвори у војнике против Русије. Све остало су илузије да ћемо имати неке западне стандарде, вредности, да неко мисли на нас. Не! Они мисле само о томе како да обезбеде живу силу против Русије - закључио је Божилов.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (15)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу