ТЕШКА НЕСРЕЋА У РУСИЈИ: Једна жена погинула, повређено 26 особа када су се урушиле трибине

Танјуг

30. 05. 2023. у 23:33

НАЈМАЊЕ једна особа је погинула, док је 26 повређено када су се урушиле трибине поред фудбалског терена у Ростову на Дону током једног дечијег фудбалског такмичења, саопштио је данас гувернер Ростовске области Василиј Голубев.

ТЕШКА НЕСРЕЋА У РУСИЈИ: Једна жена погинула, повређено 26 особа када су се урушиле трибине

Фото: АП

Трибина се срушила током фудбалског такмичења за школарце, а несрећа се догодила током налета олујног ветра, пренеле су РИА Новости.

-Пријављено је 26 повређених, од којих су 15 деца, а једна жена је умрла, написао је Голубев на свом Телеграм каналу и додао да је свим повређенима пружена неопходна помоћ.

Он је навео да је стигао у 20. градску болницу, где је превезена главна група повређене деце - укупно њих 13 деце, а тамо су и две одрасле особе.

-Једно дете се сада оперише, у шта су укључени специјалисти из регионалне дечије клиничке болнице, рекао је он и додао да је због инцидента покренут кривични поступак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)