ПРОПАСТ ХОЛИВУДСКОГ СЦЕНАРИЈА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСКОГ: Неко је искључио светла на његовој "позорници"

К.Л.С.

27. 11. 2022. у 10:50

ОЧИГЛЕДНО је да је Русија, на све могуће начине, покушала да избегне рат, желећи да сачува животе недужних људи, животе свог и братског народа. То је јуче истакао и руски министар спољних послова Сергеј Лавров када је рекао да народ Украјине "заслужује да живи у пријатељству поред своје словенске браће" у документарцу приказаном на каналу "Русија 24".

ПРОПАСТ ХОЛИВУДСКОГ СЦЕНАРИЈА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСКОГ: Неко је искључио светла на његовој позорници

Фото: Председничка администрација Украјине

Како не постоји савршена медијска пропаганда јер тачна информација увек пронађе свој пут до јавности, постаје јасно да је тзв. Холивуски сценарио Володимира Зеленског на издисају.

Метафорички речено, неко је искучио сва светла на његовој позорници.

Наиме, Зеленски потпомогнут западним медијима покушава да "подметне" концепт убрзане обнове инфраструктуре Украјине.

Паралелно с његовим утопистичким концептом, све већи таласи избеглица запљускују Европу.

Цивили одлазе из Украјине, а Руси добијају празан простор погодан за војно напредовање.

Готово је извесно да ће почети нова фаза Специјалне операције Русије у Украјини.

Подсећамо, руски председник Владимир Путин и Руски министар спољних послова Сергеј Лавров јуче су истакли да до рата не би ни дошло да је до присаједињења дошло раније.

 - Украјински народ ће бити ослобођен од неонацистичких владара, заслужује да живи у добросуседству, пријатељству и благостању поред своје словенске браће - изјавио је јуче Лавров.

По његовим речима, може се закључити да ће Русија ићи ка томе да дође до промене украјинскг режима како би се ослабио утицај спољних сила.

Подсећамо, Русија од 24. фебруара спроводи војну Специјалну операцију у Украјини.

Владимир Путин је њен задатак назвао „заштитом људи који су већ осам година били изложени малтретирању и геноциду од стране кијевског режима“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (6)

БИЗАРАН СЛУЧАЈ У ХРВАТСКОЈ: Рекла ћерки да је муж ВАРА, ћерка је пријавила ПОЛИЦИЈИ