ЂОРЂА МЕЛОНИ ОШТРО СА МЕДИЈИМА: Уходили сте моју малолетну ћерку

М. Остојић - Стални дописник из Рима

28. 09. 2022. у 18:04

ЂОРЂА Мелони првог дана након званично објављених резултата избора морала је са својим животним сапутником Андреом Ђамбруном да упозори сва средства информисања.

ЂОРЂА МЕЛОНИ ОШТРО СА МЕДИЈИМА: Уходили сте моју малолетну ћерку

Фото: ЕПА

Они су то учинили путем забране упућене медијима преко адвоката - „јавна или приватна, штампана или онлине, агенције за штампу, издавачке куће, дневне листове, часописе, илустоване часописе, периодичнике, седмичнике, да избегавају било какав начин да објављују и шире слике које портретишу њихову ћерку која је малолетна“.

Уз то позива све да се уздрже од „ухођења малолетне ћерке, окруживања и застрашивања неприкладним присуством, како би објавили имена, адресе и податке места где се уобичајено креће као малолетна, како што се већ догодило, неопрезно и нелегално у последњим сатима“.

То се чита у ноти коју је упутила адвокат Анамарија Бернардини де Паће са образложењем: Све то у складу са нормативима који су на снази у материји пиватности, како је и записано у Гаранцији за Заштиту Личних података у Италији, „било ко да почини овакву непажњу опомиње се да су неизбежне правне последице у свим одговарајућим седиштима, правосудним и дисциплинским“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

Коментари (1)

ОШТРО: Шта је Ибра рекао пре 12 месеци када је Ноле проживљавао агонију у Аустралији