НАПИСАЛА КЊГУ "КАКО УБИТИ МУЖА", ПА ОСУЂЕНА ЗА УБИСТВО СУПРУГА: Списатељица тврди да није крива, ево како се бранила

Novosti online

26. 05. 2022. у 23:55

СПИСАТЕЉИЦА љубавних романа која је написала роман под називом "Како убити мужа" проглашена је кривом за убиство мужа које се десило пре четири године.

НАПИСАЛА КЊГУ КАКО УБИТИ МУЖА, ПА ОСУЂЕНА ЗА УБИСТВО СУПРУГА: Списатељица тврди да није крива, ево како се бранила

Принтскрин Јутјуб

Ненси Кремптон Брофи (71) осуђена је за убиство другог степена након што је америчка порота у Портланду током дводневног суђења разматрала смрт кувара Данијела Брофија, јављају страни медији.

Овај 63-годишњак је убијен 2. јуна 2018. док се припремао за посао у Орегонском кулинарском институту у југозападном Портланду. Ненси Кремптон Брофи није показала никакву видљиву реакцију кад је чула пресуду у препуној судници.

Лиза Максфилд, једна од њених адвокатица, рекла је да тим одбране планира да уложи жалбу.

То долази након што су тужиоци рекли поротницима да је Ненси Кремптон Брофи била мотивисана новчаним проблемима и полисом животног осигурања.

Она је током суђења рекла да није имала разлога да убије свог мужа и да су њихови финансијски проблеми углавном решени, али откривено је да је поседовала исту марку и модел пиштоља који је коришћен за убиство њеног мужа, иако полиција никада није пронашла оружје.

Ненси Кремптон Брофи је такође виђена на снимцима надзорних камера како се вози до и од кулинарског института, показали су судски доказни предмети и судско сведочење.

Она је током суђења сведочила да је њено присуство у близини кулинарске школе на дан смрти њеног мужа била пука случајност и да је паркирала ауто у том подручју да би писала.

Остала је у притвору од хапшења у септембру 2018. године, а пресуда ће јој бити изречена 13. јуна.

БОНУС ВИДЕО - ВАШИНГТОНСКЕ ТАЈНЕ: Ко је у Белој кући био геј, а кога су волеле жене?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Велики повратак Доналда Трампа у Белу кућу – ово се дешава једном у 130 година!