МЕЂУ СТРАДАЛИМА ПОРОДИЦА, МЛАДИ ВЕРЕНИЦИ, ЧИТАВЕ ФАМИЛИЈЕ: Ово су жртве трагедије у Бугарској - Породице отишле на "пут без повратка" (ФОТО)

Novosti online

23. 11. 2021. у 20:10

У СТРАВИЧНОЈ несрећи, која се данас догодила на ауто-путу у Бугарској, када се запалио аутобус северномакедонских таблица, погинуло је 46 особа, док је седморо задобило тешке повреде.

МЕЂУ СТРАДАЛИМА ПОРОДИЦА, МЛАДИ ВЕРЕНИЦИ, ЧИТАВЕ ФАМИЛИЈЕ: Ово су жртве трагедије у Бугарској - Породице отишле на пут без повратка (ФОТО)

Фото: Танјуг

Међу страдалима је четворочлана породица из Скопља, млади вереници, читаве фамилије...

Бугарски медији су раније пренели да је жена са двоје деце у рукама, највероватније близанцима, изгорела испред средњих врата аутобуса.

Ово су само неке од жртава несреће.

Газменд Укали (27) из Кичева и његова вереница Албина Белули (23) из Тетова су међу погинулима. Газменд је радио у кабинету градоначелника Кичева, Фатмира Дехарија, а у петак је са својом вереницом у Истанбулу прославио 27. рођендан, преноси Телма. Информацију о Газмендовој погибији потврдио је градоначелник Дехари, који је изразио дубоко жаљење због ове велике трагедије. Укали је био члан Омладинског савета општине Кичево 2015. године.

Фото: Инстаграм/газмендукалли

 
 

Изгубио целу породицу у трагедији

- Цела моја породица је изгорела - рекао је Север Јахи, из Скопља.

Он је у трагедији у Бугарској изгубио 10 чланова породице заједно са члановима породице Мухаџери са којима су у сродству, преноси Слободен Пецат.

Они су отишли ​​на туристичко путовање у Истанбул, а како кажу отишли ​​су на "пут без повратка".

Живот је изгубила и учитељица са својом малолетном ћерком

У несрећи је погинула мајка и учитељица у основној школи у Студеничанима у Скопљу, Фекрија Исени (39) заједно са малолетном ћерком Анисом, а још две особе из овог насеља живот је изгубило у трагедији, преноси "Фрее Пресс".

Настава у Основној школи "Исмаил Кемали" у Чаиру је обустављена јер је шесторо деце која су погинула у трагедији у Бугарској из те школе. Ученици су узнемирени, плачу и немогуће је да се настава одржи.

 

Још једна од жртава је и Сумеја Брава (25) из Скопља. Сумеја је ћерка Мухедина Браве. И четворочлана породица Ахмети погинула је у стравичној аутобуској несрећи у Бугарској.

Отац, мајка и њихови четворогодишњи близанци, из Скопља, идентификовани су као жртве несреће на ауто-путу у Бугарској. Они су били на одмору у Истанбулу, а њихове последње фотографије управо су тамо и снимљене, преноси схqип.медиа. На њима се виде родитељи са децом у кафићу и на броду, а дечаци носе исте костиме Спајдермена.

Фото: СхqипМедиа

БОНУС ВИДЕО - Огроман облак поред Београда након експлозије у фабрици оружја

(Телегаф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БУГАРСКИ МИНИСТАР О САЈБЕР НАПАДУ НА ПОШТУ: Гласине о умешаности Русије у хакерском нападу тешко потврдити