ИЗ КУЋЕ СЕ ЧУЛА ВРИСКА Побеснели пас изгризао дечака насмрт док се играо код другара у Јужном Велсу

Новости онлајн

09. 11. 2021. у 15:00

ДЕСЕТОГОДИШЊЕГ дечака насмрт је изгризао помахнитали пас док је био у посети код пријатеља после школе у ​​селу Пенирхеол у Јужном Велсу.

ИЗ КУЋЕ СЕ ЧУЛА ВРИСКА Побеснели пас изгризао дечака насмрт док се играо код другара у Јужном Велсу

Фото: Depositphotos

Помахнитали пас расе амерички питбул који је убио дечака у кући његовог другара, угризао је муштерију у оближњој радњи и насрнуо на дете само неколико дана раније.

Полиција је позвана након што су се чули врисци из куће у којој су се деца играла после школе. Десетогодишњег дечака је на лицу места усмртио подивљали пас којег је у понедељак убио полицијски стрелац, пише Мирор.

Док су комшије у шоку од трагедије, испоставило се да је пас, за кога се верује да је тип америчког питбула, наводно угризао човека који је током викенда куповао у близини.

Радник у локалној продавници, рекао је да је пас недавно доведен у ту област и да се породица добровољно пријавила да се брине о њему неколико сати као услуга власнику.

- Дечак је био у кући са својим пријатељем када га је пас напао, то је борбени пас, амерчки питбул, није у селу дуго. Пре неколико дана био је везан испред радње у којој радим. Једна муштерија се сагнула да га помази, а пас га је ујео за руку. То је био прилично гада угриз, истакао је продавац.

Други мештанин је рекао да се ради о великом псу и да је пре неколико дана напао и њиховог трогодишњег сина приликом доласка у продавницу.

- Није био кућни љубимац, он је водио власника у шетњу. Био је огроман, рекао је.

На место трагедије стигло је више возила хитне помоћи.

Дечак је преминуо на лицу места, рекао је портпарол полиције и додао је да су службеници убили пса пуцајући из пиштоља.

БОНУС ВИДЕО - ЕКСПЛОЗИЈА У ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ: Повређено 13 полицајаца и два пролазника

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КРАЉИЦА ШАЉЕ ПОРУКУ НАЦИЈИ: Елизабета донела одлуку како ће прославити 70 година на трону