ДЕРИПАСКА ОДГОВОРИО АМЕРИКАНЦИМА: Не престајем да се чудим бескрајној глупости дела америчког естаблишмента

Novosti online

20. 10. 2021. у 14:44

МИЛИЈАРДЕР, и оснивач UC RUSAL, Олег Дерипаска, на свом Телеграм каналу je прокоментарисао претресе који су се догодили пре неки дан по домовима у Сједињеним Америчким Државама, по кућама, које су на неки начин повезане са власништвом његових рођака, јавља rbc.ru.

ДЕРИПАСКА ОДГОВОРИО АМЕРИКАНЦИМА: Не престајем да се чудим бескрајној глупости дела америчког естаблишмента

Фото: Јутјуб/CNBC International TV

Олег Дерипаска сматра да су претреси повезани са претпоставкама о умешаности Русије у председничке изборе 2016. године.

- Хтео бих да питам: да ли је и да ли је много Путиновог новца јуче ‘пронађено’ у тим напуштеним кућама? Јесу ли претраживачи успели узгред да се освеже већ накислим џемом из ормара, уз пар флаша вотке, украдених у најбољој традицији бољшевичких швондера(?) током претреса? - написао је Олег Дерипаска.

Дерипаска је изјавио да не престаје да се „чуди некаквој бескрајној глупости дела америчког естаблишмента“, који, по његовим речима, „врти све једну те исту причу о наводној колосалној улози Руса на америчким председничким изборима 2016. године“.

- Време је да признамо оно што је сасвим очигледно: Трамп је победио, наравно, не само он сам! Помогли су му сви ти тупи људи из Вашингтона, који су толико напунили главу њиховом бирачком телу, да је оно било спремно да гласа за било кога (чак и за неки лик из оперете, само не за представнике Клинтоновог клана, огрезлог у миту) – додао је Дерипаска.

(ИН4С)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)