У МОСТАРУ ЗАПАЉЕНА КУЋА СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ: Мирјана очајна - "Затекла сам згариште..." (ФОТО)

С.М.

19. 04. 2021. у 23:26

У МОСТАРСКОМ насељу Лука запаљена је кућа српске породице, а власница Мирјана Спремо Јанчовска каже да је полиција нашла доказе да је пожар подметнут.

У МОСТАРУ ЗАПАЉЕНА КУЋА СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ: Мирјана очајна - Затекла сам згариште... (ФОТО)

Фото: С.М.

Ватрогасци су у недељу око 11.00 часова добили дојаву да гори кућа на адреси Кусалова број 9 и изашли на терен, али је ватра већ увелико захватила унутрашњост објекта у којем је све изгорело.

Јанчовска, која са породицом живи у Подгорици, а у Мостар долази често, рекла је да кућа није била запаљена ни у рату, те да очекује да ће полиција разрешити случај и пронаћи одговорног.

Фото: Срна

- Затекла сам згариште. Пожар је подметнут. То ми је рекла и полиција која је јуче изашла на лице места. Они су нашли доказе који указују да је пожар подметнут. Ја сам у шоку - рекла је Јанчовска за Срну.

Наводи да је пре месец и по дана неко покушао да обије кућу, али да су се у том тренутку у кући налазили њихови пријатељи, што је вероватно омело провалнике.

Јанчовска је додала да се у комшилуку налази још пет-шест кућа у којима нико не живи, али да је запаљена баш њена.

Фото: Срна

- Наша кућа није страдала ни у рату, преживела је пакао деведесетих. Што се комшија тиче имам коректне односе са свима. Зашто сада, не знам. Мислим да је то све планирано, зашто и како не знам. Толики рат прође, до сада је све било уреду - навела је Мирјана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)