УБИСТВО У ХРВАТСКОЈ: Италијанка нађена са стравичним повредама, умрла у болници

Novosti online

19. 08. 2022. у 00:12

СТРАВИЧАН злочин догодио се пред јутро у Закињима надомак Умага. Истарска полиција је, око 4.55 сати примила позив Хитне помоћи, да су интервенисали у апартману у Закињима, у којем су пронашли тешко повређену 40-годишњу жену из Италије.

УБИСТВО У ХРВАТСКОЈ: Италијанка нађена са стравичним повредама, умрла у болници

Foto: EPA

Упркос напорима лекара, жена је умрла сат времена касније, јер су повреде, које је имала, биле стравичне. Према незваничним информацијама с места догађаја, наводно се све одиграло у апартману, у којем су боравили гости, 40-годишњакиња са 30-годишњим пријатељем, и они су се континуирано, претходних дана, гласно свађали.

Како се сазнаје од особа упућених у проблематику, уназад десетак година, жена са својим супругом долази на ту локацију на летовање, па се и спријатељила с власницима куће. Недавно је дошла с десет година млађим пријатељем, такође Италијаном, да му покаже апартман како би идуће године решио смештај и летовање.

- Под стресом сам и шокирана. Заспала сам, и негде око 2.30 сати ноћас, пробудила ме бука у апартману изнад. Она је викала, али нисам разазнала шта тачно говори, јер сам се таман пробудила. Кренула сам полако степеницама горе јер сам болесна, и тада сам чула страховито лупање и пуцање стакла. Видела сам разбијена врата и стакло свуда, брзо је и Хитна дошла. Звала сам јој мужа да пожури да дође јер се догодила велика трагедија. Остао је затечен. И замислите, тек за три дана отприлике може да дође, јер се, како ми је казао, због посла налази у Украјини - рекла је за Јутарњи кратко чланица породице власника куће.

Из ПУ истарске кажу да су ухапсили 30-годишњег држављанина Италије, којег доводе у везу с том трагедијом, и да се он тренутно налази на криминалистичком истраживању. Који је био окидач да свађа прерасте у убиство, још се утврђује.

Такође, није још познато ни је ли у време злочина осумњичени био под утицајем алкохола или опијата.

(Јутарњи лист)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге