ПРИТВОРЕН ОТАЦ ДЕЧАКА КОЈИ ЈЕ ПРЕМИНУО У АУТОМОБИЛУ: Осумњичен је за занемаривање и злоупотребу дететових права са смртном последицом

Novosti online

09. 06. 2021. у 14:44

НАКОН стравичне трагедије у Книну, у којој је живот изгубио дечак (5) након што га је отац заборавио у аутомобилу и отишао на посао, из полиције је стигло саопштење поводом овог случаја.

ПРИТВОРЕН ОТАЦ ДЕЧАКА КОЈИ ЈЕ ПРЕМИНУО У АУТОМОБИЛУ: Осумњичен је за занемаривање и злоупотребу дететових права са смртном последицом

Фото Илустрација

У Служби криминалистичке полиције, Одељењу општег криминала, завршено је криминалистичко истраживање над 34-годишњаком осумњиченим за занемаривање и злоупотребу дететових права са смртном последицом, известили су из полиције.

- Спроведеним криминалистичким истраживањем је утврђено да је осумњичени 8. јуна у јутарњим сатима у Книну, неодговорним поступањем према свом детету грубо занемарио родитељску дужност те тиме проузроковао његову смрт. Осумњичени је уз кривичну пријаву Жупанијском државном тужилаштву у Шибенику предат притворском надзорнику ове Полицијске управе - стоји у саопштењу.

Да подсетимо, до трагедије је дошло јуче, када је беживотно тело детета пронађено у паркираном возилу у Книну.

Малишанов отац, који је професионални војник, свако јутро је возио дете у вртић. Кобног дана добио је позив да се хитно јави у касарну. Заборавио је да није оставио дечака у предшколску установу. Паркирао је кола и отишао у касарну. Дете је остало у колима.

Дечак је, највероватније, заспао јер је било рано.

Ауто је остао прекопута касарне на паркингу. Отац уопште није ни помислио на дете све док га није позвала жена око 15 часова да га пита где им је син јер није у вртићу.

Отац је тек тада схватио да је малишан остао у бмw-у затамљених стакала. Отрчао је до кола и затекао беживотно тело свог сина.

Дечак је највероватније преминуо од врућине.

(Индекс.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВЕТАР ОБАРАО ДРВЕЋЕ, ПОПЛАВЉЕНИ ПУТЕВИ: Снажно невреме погодило Хрватску, велика штета у копривничком подручју (ВИДЕО)