ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 29. АПРИЛ: Бик посесиван, Девица да буде опрезна, Рибама се удвара заузета особа

Астролог Марина Јунгић Милошевић

28. 04. 2024. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам улазак Венере у знак Бика доноси за понедељак 29. април, шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са члановима породице...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 29. АПРИЛ: Бик посесиван, Девица да буде опрезна, Рибама се удвара заузета особа

Фото: Shutterstock

НАПОМЕНА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Позиција Сунца и вашег сувладаоца Плутона доноси вам пословну понуду која подразумева и дозу ризика. Венера, владалац партнерских односа, улази у Бика што наговештава страствену романсу са особом са посла.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, која управља и вашим послом улази данас у ваш знак где се већ налази Сунце, доносећи вам новац преко приватне делатности. Прелазак Јупитера преко опасне некретнице Алгол подстиче вашу посесивност. Осетљиво грло.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Улазак Венере, владаоца вашег љубавног живота, у Бика, доноси вам сусрет са особом уметником или спортистом. Јупитер, који управља вашим партнерским односима, прелази преко опасног Алгола што подстич љубомору вољене особе.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Венера данас улази у Бика и прави конјункцију са Сунцем, владаоцем вашег посла, у препуној 11. кући, доносећи изненадне шансе за зараду преко пријатеља, интернета, странаца. Јупитер над Алголом, наговештава контакт са старом симпатијом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиција планета које управљају партнерским односима, доноси вам сусрет са неким ко вам је некада био веома драг. Вашем владаоцу Сунцу у кући каријере данас се придружила и Венера, па ћете бити у дилеми да ли вам се неки посао исплати или не.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Венера улази у Бика правећи напет аспект са Плутоном што вам доноси сусрет са харизматичном особом. Прелазак Јупитера преко Алгола упозорава на опрез ако се бавите туризмом, транспортом, маркетингом, програмирањем. Подложност повредама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Наглашено осмо астролошко поље ставља акценат на ваш еротски живот, али доноси и расправе због партнерове посесивности. Ваш владалац Венера, симбол новца, улази у Бика и образује напет аспект са Плутоном, упозоравајући на опрез са финансијама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Јупитер над Алголом доноси расправе и љубоморне сцене са партнером. Венера, владалац вашег љубавног живота и подсвести, данас улази у Бика, доносећи вам тајну романсу с особом која ради у здравству или се бави услужном делатношћу.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Венера улази у Бика и прави квадрат са Плутоном што буди вашу сумњу партнерову искреност. Наглашена кућа посла у којој је и ваш владалац Јупитер над Алголом, доноси зараду преко приватног бизниса, грађевинских и послова са некретнинама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашен знак Бика у који данас улази и Венера, планета уметности и новца, подстиче ваше таленте и мотивацију, ако се бавите креативном или делатношћу у вези са спортом. Обнова сарадње са странцима. Стомачне тегобе.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Плутон у вашем знаку прави квадрат са Венером, планетом љубави, која данас улази у Бика, што најављује тензију на емотивном плану. Јупитер над Алголом, погодује Водолијама које се баве некретнинама или грађевинарством. Опрез за воланом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Улазак Венере у трећу астролошку кућу, доноси вам више краћих путовања и склапање нових пословних аранжмана. Ваш сувладалац Јупитер, планета експанзије и уживања, над Алголом, доноси вам удварање заузете особе. Хормонски дисбаланс.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (0)

ТАКО ТО ИДЕ: Дан после Словеније стартери Србије нису изашли на терен, а Лука Јовић - јесте! (ВИДЕО)