ПЕТ МИЛИОНА ФУНТИ ЧЕКА ДОБИТНИКА: Још се нико није јавио да подигне добитак у британској лутрији

Novosti online

07. 10. 2022. у 00:30

НЕДЕЉУ дана након извлачења добитне лото комбинације од пет милиона фунти у Британији још нико није подигао новац, навео је британски Камелот.

ПЕТ МИЛИОНА ФУНТИ ЧЕКА ДОБИТНИКА: Још се нико није јавио да подигне добитак у британској лутрији

Фото: Free Images Pixabay

 Играчи се охрабрују да провере листиће у случају да су срећни добитници износа који би могао да им промени живот, преноси Скај њуз.  Добитна комбинација – 3, 15, 20, 48, 57 и 58 извучена је 28. септембра, а листић је купљен у продавници.

Енди Картер, виши саветник победника у Националној лутрији, рекао је да би проналажење тикета некоме „могло да промени живот“. Играчи би требало да провере листиће у продавници или скенирањем у апликацији Националне лутрије.

- Био је напоран месец и више за мене и мој тим са лутријом која је направила невероватних 14 милионера од почетка септембра и надамо се да ће се овај срећни лото низ наставити - додао је Картер.

Ако се награда не преузме у року од две недеље од извлачења, Камелот ће открити област у којој је карта купљена, као начин да подстакне људе да провере листиће. Сваки победник Националне лутрије има 180 дана од дана извлачења да преузме награду ако има добитни листић.

Када добитник подигне новац, може да одлучи да ли ће јавно рећи да је освојио новац на лутрији или ће остати анониман.

БОНУС ВИДЕО - КАКО ЈЕ АСАНЖ ПОКРЕНУО ЛАВИНУ: Пре 15 година настао је Викиликс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)