МИЛОШ ТИМОТИЈЕВИЋ О УЛОЗИ У "ПОРОДИЦИ": Оданост и верност су ми биле на памети - он је био Слобина десна рука

Новости онлајн

05. 04. 2021. у 17:47

ГЛУМАЦ Милош Тимотијевић овонедељни је гост у емисији "Пулс Србије" на Курир телевизији, а том приликом је причао о серији "Породица" која је пратила последњих 48 сати заједничког живота, пре хапшења, породице бившег председника Србије, Слободана Милошевића.

МИЛОШ ТИМОТИЈЕВИЋ О УЛОЗИ У ПОРОДИЦИ: Оданост и верност су ми биле на памети - он је био Слобина десна рука

Милош Тимотијевић / Фото Адреналин продукција/IMDb

Ових дана су се огласили многи сведоци хапшења Слободана Милошевића и рекли како су стварно изгледала та три дана у вили Мир, али и колико је серија Породица била веродостаојна. Глумци су исто изнели своје виђење. Како је све то изгледало из угла глумца који је после двадесет година тај догађај и одиграо откриће нам глумац Милош Тимотијевић, који је део сјајне екипе из серије Породица.

Милош Тимотијевић у серији Породица игра Богољуба Бјелицу, десну руку Слободана Милошевића.  

- Ми имамо обичај да коментаришемо, најбучнији су људи који нису гледали серију. Подељена су мишљења, уметност треба то да ради. Што се тиче мојих коега, имамо похвале, за Бориса, Мирјану и Милана и то ми је драго" рекао је Милош и додао да је одмах прихватио улогу када му је понуђена.

- Снимали смо у периоду после закључавања, људи забораве да живимо од тог посла. Свидела ми се тема, желео сам да будем део пројекта и прихватио сам кад сам чио улогу.

Милош је открио како је одглумио Богољуба Бјелицу и чиме се водио током глуме.

- Нема много записа, има пар фотографија и на Интернету што сам прочитао, редитељ ме је информисао. Водио сам се интуицијом, то је био прави пут, ако је он био његова десна рука, водио сам се интуицијом и мислим да сма успео и задовољан сам иако је мој план у серији трећи план али сам задовољан.

- Мени је оданост и верност била на памети, једино је то што сам хтео и успео да донесем је оданосз и верност, ја сам се водио сценаијом, негде сам то хтео да донесем то да је он остао до краја до њега. Није био познат, али се надам да ће га историја преко ове серије памтити.

- Ја сам имао већу слободу, мој ракус деловања је био шири, интуитивно сам слутио ко је био тај човек, по фотографијама, нашао сам чврстину и непоколебљивост у њему. Нашао сам простора да разговарам са Борисом Исаковићем, долазио сам на време и трудио се да комуницирам са њим. Са Бојаном сам причао о том, то што смо урадили било је довољно за овај лик. Надам се да се и публици то свидело - рекао је глумац.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)