"СВЕ МИ ЈЕ БЛИЖИ ОНАЈ ДАН": Власта Велисављевић је током пандемије о смрти отворено говорио

Novosti online

24. 03. 2021. у 10:01

СЛАВНИ глумац Власта Велисављевић умро је у 94. години, од последица корона вируса. Пре него што је хоспитализован причао је како је проводио дане за време пандемије.

СВЕ МИ ЈЕ БЛИЖИ ОНАЈ ДАН: Власта Велисављевић је током пандемије о смрти отворено говорио

Фото: А. Станковић

-Дани, иду, али у мом случају и године. Све је ближи онај дан. Гледам да га ескивирам, али изгледа да не може. Он је неминован. Дани ми протичу у ескиважи. Ескиважа, знате, то је избегавање удараца, рецимо у боксу. Тренутно ескивирам ову корону и за сада успешно бежим. ‘Ајде да куцнем у дрво. Вакцинисао сам се, добио сам уверење да могу да путујем. А где сада да путујем? Ја бих у Америку. Али не вреди, не могу. Тамо је скупо, мене су тамо и заборавили, не јављају се више. Моја ћерка живи у Пенсилванији - рекао је за "сербиантимес.инфо".


- Чувао сам се и још се чувам. Гадно је када имате неки проблем друге врсте што се тиче здравља, па онда због короне друге делатности у медицини не раде или са смањеним капацитетом. Све је донекле затворено. Сада не можемо да се контролишемо као раније. Или можемо мање. Као и остали свет, тако се чувам и ја. Свет се бори и ја заједно са светом - рекао је недавно глумац, поводом тешке ситуације у целом свету због пандемије корона вируса.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)