"ПОТПИС КОНАЧНО! БРАНКА КАТИЋ У БДП": Глумица и званично чланица Београдског драмског позоришта

Танјуг

01. 03. 2021. у 11:49

ГЛУМИЦА Бранка Катић данас је званично постала члан Београдског драмског позоришта, објављено је на Фацебоок страници самог позоришта.

ПОТПИС КОНАЧНО! БРАНКА КАТИЋ У БДП: Глумица и званично чланица Београдског драмског позоришта

Фото: В. Данилов и Фото: Танјуг

“Потпис коначно! Бранка Катић у БДП-у!”, стоји записано на друштвеној мрежи тог београдског театра, са фотографијама управника Југа Радивојевића и славне глумице.

Недавно, 20. фебруара на Дан позоришта, када је прослављен 74. рођендан, објављено је да је Бранка Катић постала члан култног Позоришта на Крсту.

Катић се вратила у Београд након успешне каријере у Енглеској и Америци и у септембру 2020. током пандемије “ускочила” је у представу “Сумрак богова” у режији Јагоша Марковића, што је био њен повратак театру у престоници након две деценије и хит представе “Ближе” Патрика Марбера у ЈДП.

Иако је била најава да ће Бранка Катић играти у новом комаду “Дивље месо” Горана Стефановског, за сада до те сарадње неће доћи, али глумица тражи са управом БДП нову драму у којој ће играти у наредном периоду.

Истакнута драмска уметница тренутно снима ТВ серију “Адвокадо” Николе Пејаковића, уз Љубомира Бандовића и Мирјану Карановић, а на пролеће је очекује премијера новог филма “Није лоше бити човек” Душана Ковачевића, са великом глумачком екипом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)