ВАКЦИНАЦИЈА У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ: Имунизација запослених у националном театру (ФОТО)

С.В.

02. 02. 2021. у 13:03

ГЛУМЦИ и запослени у Народном позоришту у Београду јутрос су примили кинеске вакцине у оквиру борбе против епидемије вируса корона. Међу уметницима који су добили прву дозу били су Марија Вицковић, Дарко Томовић, Стефан Бузуровић, Димитрије Илић...

ВАКЦИНАЦИЈА У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ: Имунизација запослених у националном театру (ФОТО)

Фото: З. Јовановић

Како нам је речено из ове културне установе, око 100 запослених пријавило се за имунизацију, те су били распоређени по групама, у размаку од сат времена.

Како је за "Новости" рекла Марија Вицковић, она је желела да прими руску вакцину, али није одустала од пелцовања када је чула да су у Народно позориште стигле кинеске.

- Осећам се сасвим добро, ништа не боли - казала нам је Марија. - Желела сам руску вакцину, али колико сам се распитала, схватила сам да је и кинеска сасвим добра. Све је углавном исто, само је важно да ово што пре прође. Имам снимајуће дане у наредне три недеље, те нећу моћи да будем опуштена, једино нећу да тренирам. Лекарка ми је рекла да је после вакцинације могућа главобоља или бол у руци, али не треба од тога да правимо велику причу. Само да се вратимо у нормалу, поготово да наставимо са радом у театру као пре.

Своје утиске са вакцинације са нама је поделио и глумац Дарко Томовић.

-Осећам се исто као и пре вакцине. Колико сам информисан, нема опуштања, епидемиолошке мере заштите остају и даље. Ово је цивилизацијска тековина, која ће да нам продужи век и један корак ка враћању нормалном животу. Имам мало дете, волео бих и да због тога сви будемо сигурни у здравственом смислу.

Како је речено, запослени у Народном позоришту биће накнадно обавештени о времену и месту примања друге дозе вакцине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)