КИМ КАТРАЛ КАО ПЛАВОКОСА АЛЕКСИС: Фебруар доноси премијере нових серија и сезона на канал Фокс лајф

В. Н.

30. 01. 2021. у 16:46

НАЈКРАЋИ месец у години на каналу Фокс лајф биће у знаку премијера нових серија и сезона светских ТВ хитова.

КИМ КАТРАЛ КАО ПЛАВОКОСА АЛЕКСИС: Фебруар доноси премијере нових серија и сезона на канал Фокс лајф

Фото Фокс

Већ у првој недељи, стартује дуго очекивана америчка сапуница "Баснословно богати", романтична сага "Hi-Fi" и нови циклус драма "Милион малих ствари" и "То смо ми", и комедије "Добро место".

До краја месеца гледаћемо (упоредо са Американцима) нове епизоде "Увода у анатомију" и "Ватрогасне станице 19", као и "Чикашку хитну помоћ".

Серија "Баснословно богати", која је на програму од 1. фебруара (понедељком у 22.00), враћа нам на мале екране опасницу Саманту из "Секса и града" - Kим Kатрал.

Ова јужњачка готичка драма, у којој се преплићу богатство, моћ и религија, у центар збивања смешта изузетно имућну породицу Монро из Луизијане, која је новац зарадила путем хришћанске телевизијске мреже.

Фото Фокс

Изненадна смрт њеног оснивача Јуџина Монроа у авионској несрећи, покренуће лавину скандала. Његова супруга Маргарета Монро и одрасла деца шокираће се када буду сазнали да је Јуџин имао одраслу ванбрачну децу, која су, такође, укључена у тестамент.

После безуспешног покушаја Маргарете да исплати ванбрачне наследнике покојног супруга, они почињу да кују другачије планове. Одлучују да остану у граду и постану део породичне империје. На том путу имаће опасног противника, јер Маргарета ће учинити све да би заштитила своју децу и сачувала богатство које им припада.

Гламура, шљокица, скандала, чупања за косу и осталих пикантних састојака чувене "Династије" биће напретек, јер "Баснословно богати" неодољиво подсећају на ТВ чедо Арона Спелинга, а Ким Катрал на плавокосу верзију опаснице Алексис.

Од продуценткиња хит серија "Ружна Бети", "Јужњачко срце" и "Државни послови", Веронике Вест и Саре Kучерка, истог дана стиже нам романтична драмедија "Hi-Fi" (понедељком у 22.00). Инспирисан романом Ника Хорнбија "Висока вредност" и истоименим филмом из 2000, серијал приказује чувену причу из женске перспективе. Зои Kравиц глуми највећу обожаватељку музике. Роб је власница продавнице ЦД-ова, опседнута је поп културом и списковима најбољих извођача. Ова женска верзија лика, којег је у филму глумио Џон Kјузак, директно се обраћа гледаоцима док представља своје везе из прошлости.

Популарна серија "Милион малих ствари" враћа се 3. фебруара са премијерном трећом сезоном (средом у 22.00). После Едијеве (Дејвид Џинтоли) саобраћајне несреће, Kетрин (Грејс Парк) се ослања на групу за подршку. Ма колико се трудила да сачува хладну главу, она ускоро открива могућу везу између Едијевог удеса и Алексине мистериозне смрти. Роум (Романи Малко) и Реџина (Kристина Мозиз) суочавају се са тешком одлуком, која се тиче њихове будућности. Меги (Алисон Милер) започиње нови живот на Оксфорду, где се неочекивано везала за свог цимера. Гери (Џејмс Родеј Родригез) улази у нову љубавну везу са лепом Дарсијом (Флоријана Лима).

Фото Фокс

Истог дана, сат касније (22.00), гледамо пету "рунду" драме "То смо ми", која се окитила Златним глобусом и са четири Еми награде. Серија аутора Дена Фогелмана, троструког добитника Еми награде, прати породицу Пирсон кроз неколико деценија. Од Џека (Мајло Вентимиља) и Ребеке (Менди Мур), као младих родитеља осамдесетих година, до њихове 37-годишње деце Kевина (Џастин Хартли), Kејт (Kриси Мец) и Рандала (Стерлинг K. Брау), који трагају за љубављу и испуњеношћу у садашњости. Ова драма открива како и најмањи догађаји у животу могу да обликују особу и како везе између људи могу да превазиђу време, удаљеност, па чак и смрт. На почетку новог циклуса, Пирсонови се окупљају како би прославили 40. рођендан и присетили дана када су рођени. Kевин и Медисон (Кејтлин Томпсон) се боре с веридбом, док Kејт и Тоби (Kрис Саливан) праве крупне кораке на путу ка усвајању. Џек и Ребека се спремају за пубертет...

Фото Фокс

ОПРОШТАЈ ОД "ДОБРОГ МЕСТА"

УТОРАК вече на Фокс лајфу биће посвећено смеху. Хваљена и од критике и од публике, комедија о загробном животу Мајкла Шура ("Паркови и рекреација" и "Офис") "Добро место", улази у четврту и последњу сезону. Нове догодовштине Еленор, Мајкла, Чидија, Тахани, Џејсона и Џенет пратићемо од 2. фебруара у 21.00. Добивши последњу шансу да заслуже "добро место", екипа мора да се докаже помагањем новајлијама да постану добри људи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)