ЗАШТО ЈЕ МИЛЕНА ТОЛИКО ДУГО ЋУТАЛА? Тихомир Станић зачепио уста критичарима - "Тражити објашњење од жртве је злочин"

Novosti online

17. 01. 2021. у 12:51

ЗАШТО ЈЕ МИЛЕНА ТОЛИКО ДУГО ЋУТАЛА? Тихомир Станић зачепио уста критичарима - Тражити објашњење од жртве је злочин

Фото: Принтскрин

ПОЗНАТИ српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна, што је глумац Тихомир Тика Станић оценио као "нешто што се не може речима описати"

На друштвеним мрежама појединци су се запитали због чега глумица до сада није проговорила, што је њен старији колега осудио и рекао да је свако такво питање "нови злочин".

- Ја бих причао о Милени, познајем је, она је дивна особа и глумица, диван човек... Саосећам дубоко с тим што јој се десило. Дивим јој се на начину на који је то саопштила, ноћас сам са кћеркама то коментарисао, хвала Милени због наше деце, све наше деце и због тога што овакав случај, посебно што је у питању јавна личност, може бити пресудан у заштити свих потенцијалних жртава у будућности - рекао је он у Јутарњем програму Прве.

- Имам дубоко поштовање према болу жртава и одлуци да то обелодане. Одувек у друштвима, не само нашем, све се то релативизује, траже се оправдања, као зашто је неко ћутао... Па замислите ви да се неком тако нешто деси - рекао је видно потресени Станић.

- Тражити од жртве било какво објашњење, зашто сада а не раније, то је злочин - рекао је он.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Dragan

17.01.2021. 17:38

Ne znam zasto je cutala ali ucinila je veliku uslugu ovom coveku jer je za to vreme odrzavanjem licne higijene i pranjem odece unistila sve materijalne dokaze bez kojih ni jedan sud ne moze nekoga da osudi. Treba edukivati devojke vec u osnovnim skolama da ne naprave njenu gresku. Ni levo ni desno pa kod lekara pa u policiju.