МИЛЕНКОВИЋ СЕЛЕКТОР МУЗИЧКОГ ПРОГРАМА КЦНС: Славни виолиниста у посети Културном центру Новог Сада

С.Б.

10. 01. 2021. у 22:38

НАШ славни виолиниста Стефан Миленковић данас је посетио Културни центар Новог Сада где је са директором те установе, Бојаном Панаотовићем и његовим сарадницима у пријатној атмосфери договорена сарадња у оквиру које ће прослављени виолиниста бити ангажован као селектор музичког програма.

МИЛЕНКОВИЋ СЕЛЕКТОР МУЗИЧКОГ ПРОГРАМА КЦНС: Славни виолиниста у посети Културном центру Новог Сада

Фото: КЦНС

Стефан Миленковић се захвалио на срдачној добродошлици, рекавши да је почаствован што је у КЦНС.

- У Новом Саду се одмах примети складност и добра сарадња међу институцијама, о чему сведоче и постигнути резултати. Град Нови Сад, Фондација и КЦНС су добар тим, а то није случај у већини градова широм света. Цео град дише заједно, што даје резултате јер сви радите на заједничком циљу и ја сам ту да помогнем колико могу- рекао је Миленковић.

Директор Бојан Панаотовић упознао је Миленковића са радом и програмима КЦНС, са чињеницом да КЦНС има европски и светски профил, да активно сарађује са четири нобеловца и да је 2015. године покренуо иницијативу против кича и шунда и позвао младе да се врате култури и уметности.

-КЦНС има изванредан Џез фестивал као и ИНФАНТ на који долазе позоришне трупе из целог света. Културни центар је био 'носач авиона' за Фондацију 2021 у процесу освајања титуле Европске престонице културе- нагласио је Панаотовић додавши да званични Јутјуб канал КЦНС има више од четири милиона прегледа и да све наше редакције остварују значајне резултете.

Директор КЦНС поклонио је Стефану Миленковићу књигу нобеловке Олге Токарчук коју је издао КЦНС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)