МАТИНЕ ПРЕДСТАВЕ И КОНЦЕРТИ: "Гала концерт Балета Народног позоришта" у недељу, 6. децембра

В.В.С.

02. 12. 2020. у 13:18

НАРОДНО позориште ће oвог месеца радити у складу са новим мерама Кризног штаба, па ће се представе и концерти одржавати у матине терминима уз све мере заштите уметника и публике – поручују из националног театра.

МАТИНЕ ПРЕДСТАВЕ И КОНЦЕРТИ: Гала концерт Балета Народног позоришта у недељу, 6. децембра

Фото: Народно позориште

Први следећи догађај је „Гала концерт Балета Народног позоришта“ који је на репертоару у недељу, 6. децембра, на Великој сцени у подне.

Фото: Народно позориште

 

У припреми је премијера балета младих кореографа „Мамац“ Сање Нинковић и „Седам смртних грехова“ Игора Пастора. Овим пројектом Народно позориште подржава младе талентe: премијера је планирана за 20. децембар на Великој сцени.

Фото: Народно позориште

 

Драма Вирџиније Вулф „Орландо“ (у режији Бојана Ђорђева) је завршена, а прво извођење ће бити заказано кад се за то стекну епидемиолошки услови.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (0)

Садњом стабала на београдском Ушћу, ДДОР осигурање наставило акцију „За шуму у твом крају“