ШЕСТ БОНУС ЕПИЗОДА "ОКРУЖЕН МРТВИМА": Наставак једне од најпопуларнијих ТВ серија од 1. марта на каналу Фокс

Н. Д.

28. 11. 2020. у 18:14

ДЕСЕТОГОДИШЊЕ путовање једне од најпопуларнијих ТВ серија новог миленијума, "Окружен мртвима", полако се ближи крају. Остало је још свега тридесетак епизода до последње клапе и великог финала, али то није и последње збогом свету зомбија у ком се ретки преживели из петних жила боре да буду - људи.

ШЕСТ БОНУС ЕПИЗОДА ОКРУЖЕН МРТВИМА: Наставак једне од најпопуларнијих ТВ серија од 1. марта на каналу Фокс

Фото Фокс

На радост многобројних љубитеља серијала заснованог на стриповима Роберта Киркмана, под продуцентском палицом Скота М. Гимпла, а уз подршку шоуранера Анџеле Канг, телевизијска кабловска мрежа ФОКС најавила је да се после дуже паузе "Окружен мртвима" враћа на мале екране.

Продужена 10. сезона серије, са шест бонус епизода, премијерно ће почети да се приказује у понедељак, 1. марта 2021, на каналу ФОКС.

У последњој емитованој епизоди актуелног цикуса "Окружен мртвима" сведочили смо паду Алфе (Саманта Мортон) и Бете (Рајан Херст), и коначном крају рата против Шаптача. Краљевство је поражено, Хилтоп је уништен, а Александрија је напуштена током припреме за коначни обрачун. Преживели су били заточени и раздвојени једни од других. Међутим, када су се суочили са скоро сигурном смрћу, ујединили су се и заувек елиминисали претњу од хорде.

Фото Фокс

У шест нових епизода пратимо преживеле док покушавају да се опораве од последица уништења које су Шаптачи оставили за собом. Године проведене у ишчекивању бољег сутра, између живота и смрти, напокон на видело призивају трауме из прошлости. У наставку 10. сезоне гледаоци ће видети рањивије стране својих јунака. Запитаће се у каквом стању су човечанство, њихове заједнице, али и њихови умови. Питање - има ли живота после смрти, звучи оправданије него икад. Хоће ли јунаци "Окружен мртвима" успети да пронађу снагу да заједно изграде нову будућност?

НОВЕ ЗВЕЗДЕ

У НАСТАВКУ постапокалиптичне саге појавиће се и нови глумци, међу којима су Роберт Патрик ("Терминатор 2", "Пери Мејсон", "Шкорпија") у улози Мејса, Хилари Бартон Морган ("Три Хил", "Криминалци у оделима", "Петак вече са Моргановима") као Лусил, и Океа Еме-Аквари ("Гренланд", "Кобра Кај") у роли Елајџе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БЕКИМ СЕ ВИЂАО СА МУШКАРЦИМА: Бранка тек после смрти сазнала - ово никада неће моћи да преболи