ХУМАНИ ГЕСТ МИЛОША БИКОВИЋА: Хонорар од “Кошара” поклања породицама палих хероја

А. П.

петак, 24. 07. 2020. у 21:00

ХУМАНИ ГЕСТ МИЛОША БИКОВИЋА: Хонорар од “Кошара” поклања породицама палих хероја

Милош Биковић / Фото Omega production

ЈЕДАН од наших најпознатијих и најупосленијих глумаца Милош Биковић одлучио је да свој хонорар од филма "Кошаре" уступи породицама погинулих војника.

Његов хуманитарни рад познат је одавно, али свака нова вест наиђе на одобравање и поштовање његових следбеника.

У филму Балша Ђога познати глумац игра једног од "старијих момака", који је већ учествовао у ратовима 1991. и 1995, а на Кошаре долази да би помогао младим 18-годишњим војницима, "јер зна како је њему било".

- Велика је част бити каменчић у мозаику духовног споменика људима који су дали живот, младост и здравље у борби за наш дом. Они су носили оружје, а ми носимо бакљу да развејемо таму заборава над њиховим подвигом - изјавио је Биковић, поводом свог глумачког ангажмана у "Кошарама".

Током дана, док су преносили вест о његовом хуманом гесту, Биковић је, у једном тренутку, решио да се нашали, поручивши на "Твитеру":

- Волим кад НАТО пише о мени - изнад вести о поклоњеном хонорару коју је на овој друштвеној мрежи објавила страница Trending NATO News.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Miroslav

25.07.2020. 18:46

Svaka cast Bikovicu, gledao sam neke snimljene sekvence filama i mogu da kazem da on super glumi ali, reziser je film mnogo, ali mnogo ulepso.... nije bas sve bilo tako, mi smo dobro tamo nastradali imalo je vise mrtvih i ranjenih od sluzbenih podataka..... i nisu siptari bili losi borci to mora da im se prizna, kidisali su na nas kao gladni vuci i nisu se lako povlacili....... zato kazem , film je jako jako ulepsan, dobro svatam mora malo p[roaganda ali preterano je brate

Milan

26.07.2020. 15:50

Ovakav gest mladog čoveka , govori o njegovoj veličini ! Bravo.majstore , tako se stvara legenda , tvojim dobrim delima ponose se tvoji roditelji rodjaci i priatelji , a ponosice se tvoja pokoljenja ! Ovakve ličnosti i dogadjaje treba objavljivati i podržavati , a ne velicati neobrazovane , nevaspitane , nemoralne i bezobrazne rijaliti budale i tzv političare koji se bahate i pozivaju mlade na nasilje zarad licnog interesa.