ЧЕКАЈУ ПРИЈАВЕ ЗА МИКИНУ НАГРАДУ: Позив из Културног центра Новог Сада

Ј. С.

10. 01. 2024. у 12:30

ДО 1. фебруара биће отворен конкурс Културног центра Новог Сада за престижну песничку награду „Мирослав Антић“ која ће по традицији бити уручена 14. марта на рођендан великог песника.

ЧЕКАЈУ ПРИЈАВЕ ЗА МИКИНУ НАГРАДУ: Позив из Културног центра Новог Сада

КЦНС

Конкурс се расписује за књигу поезије на српском језику која је објављена на српском језику у 2023. години. Право учешћа имају сви заинтересовани аутори и издавачи.

Потребно је доставити по три примерка књиге на адресу: Културни центар Новог Сада, Нови Сад, Католичка порта бр. 5, 21000 Нови Сад, са назнаком: (Конкурс за Годишњу награду „Мирослав Антић“) или књиге доставити лично у КЦНС, II спрат (канцеларија координатора организације програма).

Награда се додељује од 2008. у оквиру манифестације Антићеви дани, а састоји се од плакете и новчаног износа. Међу до сада награђеним ауторима су Љубивоје Ршумовић, Бошко Сувајџић, Ненад Шапоња, Дејан Алексић, Бојан Васић, Благоје Баковић...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ПРЕДСЕДНИЦА Европске комисије Урсула фон дер Лајен изјавила је на 50. годишњицу поделе Кипра да ће наставити са подршком за поновно уједињење последње подељене државе чланице ЕУ, у складу са релевантним резолуцијама Савета безбедности Уједињених нација.

20. 07. 2024. у 19:04

Коментари (0)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација