ГДЕ СА ДЕЦОМ НА РАСПУСТУ? Свако поподне једна посебна представа у Крушевачком позоришту

С.БАБОВИЋ

09. 04. 2023. у 12:05

КРУШЕВАЦ-ПРЕДСТАВА за децу „Аладин“ данас од 17 сати у Крушевачком позоришту, прва је у оквиру нове Пролећне ревије дечијих представа „Чарнадар“.

ГДЕ СА ДЕЦОМ НА РАСПУСТУ? Свако поподне једна посебна представа у Крушевачком позоришту

Foto:Kruševačko pozorište

Свакога дана, све до 13.априла, ђаке,али и децу предшколског узраста очекује по једна хит-представа. Сутра се даје „Чаробњак из Оза“, по мотивима дела Френка Баумана,а по оригиналној адаптацији пок.Зорана Лозанчића. „Мачак отишао у хајдуке“, роман Бранка Ћопића, преточен је у истоимену представу коју је режирао Александар Пејаковић и биће приказана 11.априла од 17 сати.

Незаборавна Андерсенова бајка „Мала сирена“ изводи се 12.априла, а дан касније представа „Три прасета“. Све представе оживели су глумци Крушевачког позоришта.

Одмах по завршетку недеље дечијих позоришних комада,уследиће и недеља представа за „старије“. Позоришна ревија „Милијини дани“ одржаће се од 19.до 23.априла и омаж је великом крушевачком и српском глумцу Милији Вуковићу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

"СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ" Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

СЛУШАЈТЕ председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

16. 06. 2024. у 14:34

Коментари (0)

РЕВАНШ АЛБАНЦИМА ОД ГРОБАРА И ДЕЛИЈА: Ово се на ЕУРО 2024 десило дан након што се величала велика Албанија (ФОТО)