ПРЕМИЈЕРА "БЕОГРАД КРОЗ ВЕКОВЕ": На Међународни дан особа са инвалидитетом представа у "Душку Радовићу"

В.В.С.

30. 11. 2022. у 21:03

ПОВОДОМ обележавања 3. децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, на вечерњој сцени Малог позоришта "Душко Радовић", премијерно ће бити изведен програм под називом "Београд кроз векове".

ПРЕМИЈЕРА БЕОГРАД  КРОЗ ВЕКОВЕ: На Међународни дан особа са инвалидитетом представа у Душку Радовићу

фото:П.Митић

Већ неколико година у сарадњи са Малим позориштем "Душко Радовић", млади и талентовани уметници са различитим сметњама у развоју, имају прилику да нам покажу свој таленат и креативност кроз различите позоришне жанрове и теме. Овога пута тема је историја Београда. У представи учествује дванаесторо младих са различитим сметњама у развоју, као и осам професионалних играча који су подршка на сцени.

На почетку вечери биће емитован видео спот "Европска година младих кроз мотивационе приче младих Београђана са инвалидитетом" у продукцији Националне организације особа са иналидитетом Србије. Сценарио и режију потписује Ђорђе Макаревић.

Програм реализује НВО Маска под покровитељством Градског секретаријата за социјалну заштиту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 18:38

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ВЕЋ ОСАМ МЕСЕЦИ У БОЛНИЦИ: Од чега болује Мока Славнић - Вратила ми се вера у Бога, молим се у болничкој капели