ПОБЕДНИЦИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Најбољих пет представа претходне сезоне пред публиком од 14. до 19. новембра

В.В.С.

07. 11. 2022. у 17:05

ФЕСТИВАЛ победника фестива ове године ће се петнаести пут (од 14. до 19.новембра) одржати у Центру за културу и образовање Раковица ,а на њему ће се окупити најбоље представе са фестивала одржаних широм Србије током протходне сезоне.

ПОБЕДНИЦИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Најбољих пет представа претходне сезоне пред публиком од 14. до 19. новембра

фото:Промо

Почетку позоришне феште претходиће отварање изложбе о нашој великој глумици Ружици Сокић (ауторке Александре Милошевић), а отвориће је Весна Станковић, глумица и председница управног одбора Фондације "Ружице Сокић".

Првог фестивалског дана на програму је представа "Ситнице које живот значе" Народног позоришта у Београду, следе "Трамвај звани жеља" (Народно позориште Сомбор), "Ако се пробудиш или као да је важно" (Народно позориште Лесковац и Народно позориште у Приштини), "За сада је све ОК" (Крушевачко позориште) и "Где смо оно стали" (Народно позориште Ниш).

После проглашење победника Фестивала победника фестивала, 19.новембра у част најбољих одржаће се концерт нашег славног виолинисте Јована Колунџије.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

МУКЕ С НОСОМ: Људи су буљили у мене, деца запиткивала (ФОТО)

МУКЕ С НОСОМ: Људи су буљили у мене, деца запиткивала (ФОТО)

КОНРАДО Естрада, грађевински радник и житељ Њујорка, био је принуђен да носи маску за лице и пре пандемије. Овом педесетогодишњаку нос је био толико деформисан да после неког времена више није могао нормално да дише, нити да једе. Да ситуација буде још гора, изгледало је као да има мали пенис на глави.

01. 02. 2023. у 09:39

Коментари (0)

ЈЕДАН ПАПА ЈЕ БИО СРБИН Звали га гвоздени и задужио је Рим