СРПСКИ НОВИНАРИ ПРОШЕТАЛИ МЕЂУ ЗОМБИЈИМА: Велико финале хорор саге "Окружен мртвима"

Н. Д.

02. 10. 2022. у 18:12

КАКО изгледа бити "Окружен мртвима" донекле су "осетили" и српски новинари, којима je канал Фокс, на ком се од 3. октобра, понедељком, у 22.55, емитује последњих 8 епизода ове серије, приредио незаборавно искуство. Наиме, поводом премијере последње сезоне серије у познатом београдском тржном центру, новинари су имали прилику да прошетају "Кућом страве". Нећемо вам открити која редакција се највише плашила, али је свакако шетња међу зомбијима по хладном јесењем дану свима била веома симпатично искуство.

СРПСКИ НОВИНАРИ ПРОШЕТАЛИ МЕЂУ ЗОМБИЈИМА: Велико финале хорор саге Окружен мртвима

Фото Фокс/АМЦ

Ускоро ће, 30. октобра, бити тачно 12 година од дана када је "Окружен мртвима" премијерно и истовремено приказана у 120 земаља широм света. Серија је награђена са два Емија и још седам пута номинована за ову престижну награду, као и за најбољу ТВ драму на 68. додели Златних глобуса. Пред гледаоцима и љубитељима постапокалиптичне саге, која је у више наврата обарала рекорде гледаности, следи коначан расплет деценијске борбе за опстанак шачице преживелих у свету којим владају хаос и живи мртваци. У наставку, чланове заједнице напада још моћнија сила. Застава Комонвелта подигнута је на Хилтопу, у Александрији и Оушенсајду, па они који путују немају времена за тактизирање. Док се свака група налази у ситуацији над којом њени чланови немају контролу, нове претње вребају иза сваког угла, било да се ради о живима или мртвима.

 

ЗА МЕСЕЦ ДАНА БИЋЕ 12 ГОДИНА ОД ДАНА КАДА ЈЕ СЕРИЈАЛ "ОКРУЖЕН МРТВИМА" ПРЕМИЈЕРНО И ИСТОВРЕМЕНО ПРИКАЗАН У 120 ЗЕМАЉА ШИРОМ СВЕТА

Све води ка коначном, судбоносном дану. Серија "Окружен мртвима", творца Френка Дарабонта, која је од прве сезоне емитоване 2010. године, "инстант" освојила срца ТВ публике, базирана је на истоименом стрипу Роберта Киркмана, Тонија Мура и Чарлија Адларда. А све је почело тако што се главни лик, шериф Рик Грајмс, буди из коме и схвата да је заробљен у пост-апокалиптичном свету испуњеном зомбијима. Покушавајући да пронађе породицу, наилази на бројне преживеле. Од тада се све углавном фокусира на проблеме и дилеме са којима се група среће док се бори да задржи људскост и здрав разум током свакодневних изазова који подразумевају борбу са зомбијима, честе смрти и сукобе са другим преживелима. Ко ће и да ли ће ико преживети, остаје да пратимо од 3. октобра, а с обзиром на то да ова сезона означава и крај серије, узбуђење је још веће. 


БОНУС ВИДЕО: СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ЧАЧАК ПО ЧАЧКАЊУ, ПРИШТИНА ПО БОЛЕСТИ: Како су српски градови добијали ИМЕНА - прича о Младеновцу је нарочито занимљива