ДА ЛИ ЗА УСПЕХОМ ЗАПРАВО ТРАГАМО? У Београду почело снимање нове серије "Шетња са лавом"

Ј. БАЊАНИН

04. 12. 2021. у 11:37

СНИМАЊЕ нове серије "Шетња са лавом", у продукцији кућа Blue Butterfly и "Телекома Србија", почело је пре неколико дана у Београду. Пред екипом, која броји више од стотину глумаца је 50 дана снимања, а емитовање се очекује на пролеће на Суперстар ТВ.

ДА ЛИ ЗА УСПЕХОМ ЗАПРАВО ТРАГАМО? У Београду почело снимање нове серије Шетња са лавом

Фото В. Данилов

Режију потписује Филип Чоловић, а аутор сценарија од 10 епизода је глумац Андреј Шепетковски. Слојевит текст инпирисан је истоименом позоришном представом коју су пре више од 10 година изводили глумци позоришта у Лазаревцу.

- Ова серија је комична драма, али не очекујте лаку забаву од ње. Верујем да ћете је волети, не само зато што је љубавна прича са крими-заплетима и много хумора, већ зато што је испричана на нов и модеран начин. У вратоломији живота, пред главне јунаке поставља се питање да ли је успех оно за чиме заправо трагамо - каже продуценткиња Анета Ивановић.

Редитељ Филип Чоловић истиче да му је сценарио интересантан, јер је зачудан:

- Ова комедија садржи црни хумор и поруку која се бави духовношћу. Андреју је било веома важно да прикаже шта је духовност данас и куда као човечанство идемо, а све је испричао на питак начин са живим и топлим ликовима.

У центру збивања су главни јунаци, Уна и Бата, које тумаче Анђелка Прпић и Андрија Кузмановић.

- Играм Светислава Бату Крстића, који је по вокацији редитељ и пролази кроз транзитни период и доживљава промене. Чини ми се да је ово први текст који, кад сам прочитао нисам имао потребу ништа да мењам - закључује Андрија Кузмановић.

Улоге играју и Андреј Шепетковски, Аница Добра, Бане Видаковић, Тихомир Станић, Бранка Пујић, Андрија Милошевић, Слободан Ћустић, Миљана Гавриловић, Тара Милутиновић...

Фото В. Данилов

ОЛИЧЕЊЕ ИНСТАГРАМ-ЖИВОТА

ДУХОВИТА и ведра, али и потресна и отрежњујућа, "Шетња са лавом" је савремена прича која осликава наше друштво.

- Моја Уна је оличење данашњице и инстаграм-живота. Ради као ТВ водитељ и ауторка је емисије "Шетња са лавом" на телевизији Голд. Ово је паметна и урбана комедија, посвећено и детаљно написана, јер је наш колега Андреј Шепетковски писао нешто што га занима - објашњава Анђелка Прпић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)