ОБОЖАВАМ ВАШ НАРОД, НЕКА СТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ: Емотивна порука Џонија Депа Србима, посебно поменуо Кустурицу

Новости онлине

19. 10. 2021. у 21:14

СЛАВНИ глумац Џони Деп, који је допутовао данас у Београд промоције првог анимираног серијала произведеног у Републици Србији, званично се обратио на прослави једне године рада Студија Иерволино.

ОБОЖАВАМ ВАШ НАРОД, НЕКА СТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ: Емотивна порука Џонија Депа Србима, посебно поменуо Кустурицу

Фото: П. Милошевић

- Добро вече, вече је зар не? Био сам веома срећан некада давно, око 1990. године кад сам упознао редитеља Емира Кустурицу. За годину дана снимања, постали смо блиски. Његова породица ме је упознала са културом, његови родитељи су бринули о мени кад сам био болестан, а екипа с којом сам радио је била посвећена и сјајна, сви су знали свој посао и ишли ка истом циљу, што не срећеш често у животу. Упознао сам шарм, топлину и лепоту српског народа.

Иначе, глумац позајмљује глас лику Пафинсу у истоименом анимираном филму.

- Било је то врло другачије искуство за мене. Убеђен сам да ће то навести још уметника, редитеља да дођу и да раде овде. Ово је савршен опозит Холивуду. Искрен сам. (Нико ми није додао шљивовицу, срећом, целих 10 минута). Обожавам вашу културу, ваш народ, част ми је што сам овде. Нека сте благословени - изјавио је глумац и потом на српском рекао: "Хвала".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ЏОНИ ДЕП СЕ САСТАО СА ПРЕМИЈЕРКОМ: Славни глумац на пријему код Ане Брнабић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)