КОЛЕГЕ И ПОЗНАТИ ОПРАШТАЈУ СЕ ОД МАРКА ЖИВИЋА: Био је млад човек, шта се ово дешава? Мира Бањац - Испраћамо те младе људе, а ја остајем

Novosti online

14. 10. 2021. у 21:01

ГЛУМАЦ Марко Живић преминуо је после борбе са корона вирусом, а недељама уназад био је у тешком стању. Његове колеге ова вест је дубоко погодила, а сада се са њим опраштају.

КОЛЕГЕ И ПОЗНАТИ ОПРАШТАЈУ СЕ ОД МАРКА ЖИВИЋА: Био је млад човек, шта се ово дешава? Мира Бањац - Испраћамо те младе људе, а ја остајем

Фото: Принтскрин Јутјуб/Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja

Глумица Мира Бањац скрхана је због смрти глумца који је преминуо у својој 50. години. Она је за домаће медије проговорила о овом тужном догађају.

- Јао... Како се бојим телефона сваки пут кад позвони. Радила сам са њим "Пси лају ветар носи". Он је био сјајан глумац и одличан, духовит пријатељ. Увек је на снимању са њим било јако занимљиво. Толико сам се растужила кад сам чула да је болестан, али сам мислила да ће се извући. Он је тако здрав дечко био и млад. Ментално сјајан човек. Жао ми је. Ја не могу више, не знам шта да вам кажем. Испраћамо те младе људе, а ја остајем. Страшно. Јако ми је жао, био је сјајан човек и глумац. Увек је био другачији и то ми се допадало. Велика жалост - рекла је Мира.

Фото: Новости

- Чуо сам пре пола сата и нисам желео да поверујем да је то истина. Јаој, ух... Не знам више шта да кажем, ја сам са њим имао среће да радим. На више различитих пројеката смо сарађивали. Он је био један изузетно духовит човек и без њега ниједан пројекат више неће бити исти. Много ми је жао,ово је ме баш потресло, ми имамо дивне успомене. Моје саучешће породици, ово је за њих највећи губитак али и дефинитивно за наше позориште - истакао је Буле Гонцић.

Фото Танјуг

- Па шта се ово дешава,зашто? Ја не могу да верујем,нисам прочитала вест од вас сам чула. Да,ми смо заједно сарађивали,уф нисам ни у стању да коментаришем сада. Много ми је жао, био је диван човек. Много велики и квалитетан је био у сваком погледу. Пратила сам све што се дешавало,читала сам на порталима, али нисам имала снаге да контактирам заједничке пријатеље и питам их о детаљима како је он, само сам се молила да све буде у реду. У шоку сам... - истакла је Душица Јаковљевић.

Фото: Новости архива

Маријана Мићић на Инстаграм је објавила фотографију преминулог колеге.

- Маки, драги - написала је она и ставила тужан емотикон.

Фото: Инстаграм

- Скоро месец дана се мучио,много ми је жао. Он и ја нисмо сарађивали на филмовима и представама, знали смо се приватно. И као човека и као глумца сам га поштовала. Често смо се сретали у друштву и на премијерама и увек је био изузетно духовит. Он је био млад човек, шта се ово дешава? Зашто се овај ковид намерачио баш нас глумце? Много је тешко време дошло. Идаље сам у шоку, био је диван и частан човек. Саучешће породици - истакла је Ева Рас.

Фото: Принтскрин

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

нформер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ДА ОДУШЕВИТЕ СВОЈЕ НАЈМЛАЂЕ: Нема бољег избора од овог хотела у Бодруму, а ништа мање се ни ви нећете одушевити