"НЕШО, ВЕЧНОСТ ЈЕ ТВОЈА": Милица Милша у сузама на комеморацији Ненаду Ненадовићу (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

27. 09. 2021. у 13:10

ГЛУМАЦ Ненад Неша Ненадовић преминуо је у среду у 57. години, биће сахрањен данас у 14 сати у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

НЕШО, ВЕЧНОСТ ЈЕ ТВОЈА: Милица Милша у сузама на комеморацији Ненаду Ненадовићу (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Objektiv.rs

Пре испраћаја одржана је комеморација на сцени "Александар Поповић" у Театру Вук, које је сада дом позоришта "Бошко Буха".

Међу првима су стигли његови најближи - супруга Снежана у пратњи ћерки Јане и Мине.

Комеморацији су присуствовали глумци Миодраг Радоњић, Предраг Васић, Ђорђе Стојковић и Љубомир Булајић, а убрзо су пристигли и глумци Милош Влакулин и Милан Калинић.

Фото: П. Милошевић

 

Југ Радивојевић прочитао је песму “Ако си Неша” коју је сам написао.

– Ако си Неша, верујући си човек, велики си учитељ, остаћеш запамћен заувек, бићеш заувек вољен, о теби ће се причати и ти ћеш бити истинска легенда како сам те увек звао. И ових 20 година када год сам добио позив да радим у Бухи прво сам њега бирао. Он је био x фактор наших подела, знао сам да ће бринути о свима нама, да ће нас волети. Ако си Неша, твоје место је у рају.

Потресан говор Милице Милше

Милица Милша одржала је емотиван говор на комеморацији преминулом глумцу Ненаду Ненадовићу, који је прошле среде изгубио битку са корона вирусом.

Милица Милша је све време плакала и једва долазила до речи док је говорила пред окупљенима.

- Једно јутро у 7 сам ушла у глумачку собу и ти си већ био спреман, иако су твоје сцене биле много касније. Питала сам те што си тако рано дошао, а ти си ме погледао, насмејао се и рекао: "Па види, имају много да раде на мојој фризури" - препричала је глумица једну анегдоту са снимања.

- Ти си вољен и дубоко си уклесан у наша срца и наше душе и наше успомене. Вечност је твоја, волимо те бескрајно и заувек - рекла је на крају Милица Милша, гушећи се у сузама.

Говор одржао Андрија Милошевић

Андрија Милошевић одржао говор на комеморацији Ненада Ненадовића. Док траје говор, на видео-биму се врте фотографије са Ненадовићевих представа за децу.

– Животни потпис нашег друга Ненада је његова породица, то је његово ремек-дело. И зато сада имам потребу да кажем да морамо имати снаге да пазимо једни друге. То је оно што је нама Ненад оставио – рекао је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)