НОВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: В.Д. (77) осумњичен за обљубу деце лажно се представљао као наставник певања

В. Ђ.

15. 05. 2021. у 13:34

В.Д. (77), из Зајечара, коме је, због сумње да је починио продужено кривично дело обљубе над малолетним лицима злоупотребом положаја, одређен притвор до 30 дана, лажно се представљао као наставник певања – сазнају ’’Новости’’.

НОВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: В.Д. (77) осумњичен за обљубу деце лажно се представљао као наставник певања

Фото: Depositphotos

В.Д. је кратко, пре тачно 20 година, радио, по уговору, у зајечарској Музичкој школи ''Стеван Мокрањац'' где је држао часове хармонике – сазнајемо од извора блиским истрази.

Никада није предавао солфеђо, односно предавање певања.

Касније је В.Д. који је тај рад у школи користио да се прикаже као врстан познавалац музике, и на основу тога је у свој кући приватно држао часове певања.

- Он се сумњичи да је од 2005. до 2014. године обљубио две девојчице, које су тада имале мање од 14 година – додаје наш извор.

– Након неколико месеци рада, В.Д. је приведен.

По непотврђеним информацијама, В.Д. је све оптужбе негирао. Незванично се, такође, помиње и да су у његовој кући пронађене фотографије нагих девојчица, које данас имају 25, односно 27 година, које би, ускоро, требало да дају своје исказе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)