УМАЛО ДА ПЛАТИ ГЛАВОМ: Шеснаестогодишњи дечак, у по бела дана, оборио са бицикла старицу и отео јој торбу

В. М.

17. 04. 2021. у 17:11

ПРОТИВ шеснаестогодишњег малолетника из Лознице, овдашња полиција поднеће кривичну пријаву, јер је, у суботу, у по бела дана, код Основне школе "Доситеј Обрадовић" у насељу Клупци, недалеко од касарне Војске Србије, зауставио старицу Миланку О. (78), која је возила бицикл, оборио је на пут и узео јој торбу, сазнају "Новости"

УМАЛО ДА ПЛАТИ ГЛАВОМ: Шеснаестогодишњи дечак, у по бела дана, оборио са бицикла старицу и отео јој торбу

Depositphotos

Брзо су реаговали људи који су били у близини, стигли су га, задржали и предали полицији која је брзо стигла.

У ОЈТ у Лозници одлучено је да процесуирање иде такозваним редовни путем, „пошто је у питању малолетник“.

- Враћала сам се кући, као и обично, бициклом из оближње продавнице, где сам купила намирнице, које су ми биле потребне - сведочила је старица, одмах после догађаја уплашена, збуњена, забринута и повређена, како каже у у души и телу.

- Дечак је само одједном искочио пред бицикл, који сам возила, наравно имајући у виду моје године, полако. Душмански ме је оборио на пут, узео торбу и почео да бежи. Људи су срећом, хвала им до Бога, дошли до мене, а други су се упутили да га стигну. Ужас. Немам другу реч за ово што ме је снашло.

У тобри су биле намирнице и око 1000 динара због чега је несретна жена, можда, могла да плати и главом да се озбиљније повредила. Срећом нема преломе, али је угрувана и под јаким стресом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)