ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ: Осумњичени педофил одвео девојчицу у тоалет, откопчао шлиц и додиривао је?

Novosti online

13. 04. 2021. у 17:13

ПОЛИЦИЈА је ухапшила 61-годишњег радника обезбеђења у тржном центру на Звездари, а како се сумња, извршио је кривично дело обљуба над дететом. По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду њему је одређено задржавање до 48 сати.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ: Осумњичени педофил одвео девојчицу у тоалет, откопчао шлиц и додиривао је?

Фото: З. Јовановић/Депоситпхотос

Детаље случаја који је узнемирио јавност изнео је новинар Младен Мијатовић.

- Јуче око 16 сати девојчица стара 10 година играла се у дечјем паркићу у оквиру тржног центра. Девојчица је била у друштву сестре и друга. У једном тренутку 10-годишњој девојчици пришао је радник обезбеђења, Д. Ш. (61) и рекао јој да пође за њим у тржни центар. Видела је човека у униформи обезбеђења, па је пошла за њим. Он ју је одвео у један од тоалета који се налази на другом нивоу – наводи Мијатовић.

Фото: Printscreen

 

Према ономе што су забележиле сигурносне камере, њих двоје су тамо провели три минута.

- На камерама се види како радник обезбеђења и девојчица улазе у тоалет, ту нема камера, а након три минута види се како девојчица усплахирено излеће из тоалета и бежи. Након пар секунди из тоалета излази и мушкарац. Девојчица се одлично снашла – побегла је од манијака, отишла је кући и сестри и мајци испричала шта се догодило. Одмах су алармирале полицију, а инспектори из ПС Звездара су истог момента реаговали.

- Инспектори који имају лиценцу за рад са малолетницима обавили су разговор са девојчицом, а друга група је отишла у тржни центар где је идентификован радник обезбеђења – каже Мијатовић за ТВ Вести.

Додаје да је надлежно тужилаштво обавештено о случају, а онда је обављен разговор и са мајком и са ћерком, као и са радником обезбеђења. Он је негирао да се било шта догодило.

- Према незваничним информацијама, радник обезбеђења је у тоалету откопчао шлиц на панталонама, највероватније у намери да извади или покаже полни орган. Затим је девојчицу пољубио у образ, ударио је неколико пута отвореном шаком по непримереним деловима тела, тачније по задњици. Она се изузетно добро снашла, одгурнула је манијака, побегла од њега, а он је само успео да јој довикне „нека ово остане наша мала тајна“ – наводи Мијатовић.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)