ОГЛАСИЛА СЕ ЋЕРКА БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Ана штуро реаговала на оптужбе Данијеле Штајнфелд на рачун њеног оца

Новости онлајн

22. 03. 2021. у 14:24

АНА Лечић, ћерка глумца Бранислава Лечића којег је Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, огласила се поводом последњих навода.

ОГЛАСИЛА СЕ ЋЕРКА БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Ана штуро реаговала на оптужбе Данијеле Штајнфелд на рачун њеног оца

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

На питање како је и како коментарише наводе, кратко је одговорила.

- Глупо питање с обзиром на вести. На факултету сам, на предавању, не могу да дајем никакве изјаве сад - казала је Ана за Телеграф.

Подсетимо, након што је објављена информација да је Данијела на саслушању навела његово име и оптужила га за наводно напаствовање. Бранислав је рекао:

- Не могу да имам коментар без доказа да је она то заиста рекла, док не добијем из Тужилаштва позив, црно на бело.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Глумица Данијела Штајнфелд пре неколико дана појавила се у београдском Вишем јавном тужилаштву, на позив тужиоца како би допунила свој претходни исказ.

У присуству свог адвоката рекла је како ју је наводно силовао глумац Бранислав Лечић, наводећи да се то догодило пре неколико година, док је са њим радила на једном пројекту.

Фото: С. Шарић

Тужилаштво након њеног саслушања треба да донесе одлуку како ће даље поступати, а Лечић треба да буде позван да се изјасни поводом пријаве глумице.

Подсетимо, Штајнфелд је признање да је силована изнела у филму који је радила. Тада је рекла да јој је то учинио "моћник из филмске индустрије".

Тужилаштво потврдило: Штајнфелд открила идентитет напасника

Глумица Данијела Штајнфелд дала је изјаву у полицији у присуству заменика јавног тужиоца, потврђено је из Вишег јавног тужилаштва у Београду за " Вечерње новости".

- У својој изјави навела је идентитет евентуалног извршиоца кривичног дела иницијала Б.Л. Даље провере су у току и ради се на прикупљању доказа - додају из Вишег тужилаштва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)