УБИЈЕНИ УБИЦА СРБИНА ТУКАО ЖЕНУ? Полиција га тражила данима, а министар лажне државе Косово био на његовој сахрани

Novosti online

28. 01. 2021. у 17:48

УБИЈЕНИ УБИЦА СРБИНА ТУКАО ЖЕНУ? Полиција га тражила данима, а министар лажне државе Косово био на његовој сахрани

Фото: Приватна архива

У ПРИШТИНСКИМ медијима појавила се информација да је полиција последњих дана трагала за Ањбертом Краснићијем кога је устрелио отац у среду увече.

Полиција је за њим трагала из разлога што је наводно претукао супругу Бесу Гаши са којојм је према писању Газета Експреса раздвојен последњих месеци.

Беса Гаши се, међутим, заједно са Аљбертовом ћерком појавила на сајхрани убијеног. Такође, према писању тамошњих медија сахрани је присуствовао и Арбан Абрасхи, министар у тзв. косовској влади задужен за инфраструктуру.

Стриц убијеног испричао је након сахране да је његов брат случајно опалио метак у сина. Више о томе читајте кликом ОВДЕ!

Подсетимо, Аљберт Краснићи познат је српској јавности од 2004. године када је је убио српског држављанина у Грачаници Димитрија Поповића (17).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Nenad

28.01.2021. 19:38

Човек који кружи колима тражећи насумично неког Србина да би га убио због опкладе, добије дозволу да купи пиштољ! Такву " државу " и такве терористе тражи европа да ми признамо!

zvrk5

31.01.2021. 10:49

Како то мислите "српског држављанина"?Димитрије је Србин,а не српски држављанин.А и ови Краснићи,српско презиме,су такође наши држављани,а и бивши Срби.