„УПАЛИ У ХОДНИК И ПОЧЕЛИ ДА ШАМАРАЈУ НАШЕГ УЧЕНИКА“: Директор о инциденту који се јутрос догодио у школи у Гроцкој (ВИДЕО)

Novosti online

27. 11. 2020. у 12:16

„УПАЛИ У ХОДНИК И ПОЧЕЛИ ДА ШАМАРАЈУ НАШЕГ УЧЕНИКА“: Директор о инциденту који се јутрос догодио у школи у Гроцкој (ВИДЕО)

Фото: М. Анђела

У СРЕДЊОЈ школи Гроцка у истоименој београдској општини данас око 8.30 сати дошло је до инцидента, када су после првог часа, за време малог одмора, када су врата од школе била отворена, двојица младића упала у ову установу и неколико пута ишамарала седамнаестогодишњи М.В., ученика трећег разреда.

-После првог часа, за време малог одмора, када је улаз за ученике отворен да би могли да изађу, непозната два младића су ушла у ходник, и почели су да шамарају нашег ученика-каже директор школе Селимир Радосављевић.

-Срећом што је ту био дежурни професор и још неколико ученика, па су их одмах раздвојили, па је прошло без већих последица, дете није повређено. У међувремену, звонило је за почетак првог часа, улаз се закључава, лица покушавају да изађу, а закључана су врата. Улазе у другу учионицу, разбијају прозор и излазе из школе и улазе у аутомобил-каже Радосављевић.

-Полиција је брзо дошла, сазнали су која су лица, нису ученици наше школе, ни садашњи ни бивши, сада је све на полицији, обавештени су надлежни органи, обавештен је и отац нападнутог ученика – додаје директор.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Sima

27.11.2020. 13:02

Neka dobra tatina dečica sa punim džepovima para,lepo vaspitana i inteligentna. Ove đilkoše pod hitno uhapsiti i strogo kazniti. Čuj došli autom u školu 3-4 dripca da biju jednog momka?u školu ušli kao kriminalci. Eh da su trefili na mog sina,kako bi ih sve složio na gomilu. Baš me interesuje čija su to deca?verovatno ni roditelji nisu bolji?

bager

27.11.2020. 13:28

Zsto se ulazna vrata otkljucavaju na odmorima ? Ako je neko i zakasnio ,mora da zvoni i ceka da ga dezurni ili direktor pusti da udje ali i on sam mora do ulaznih vrata,ucenik mora da ima opravdanje kasnjenja ako ne na levo krug kod tate i mame i sutradan na vreme u skolu,,isto vazi i za izlaske iz skole samo uz kontrolu i pratnju dezurnog osoblja,ne moze ucenik izaci tek tako kad on hoce a bez razloga