МУЧНА ИСПОВЕСТ ИГОРА ИЗ ЈАГОДИНЕ КОЈИ ЈЕ ЗВЕРСКИ ТОРТУРИСАН: Оптужила ме да сам љубавник њеног мужа, секла ми полни орган

Novosti online

01. 10. 2020. у 20:54

ВЕЗАЛИ су ме, малтретирали, секли и мокрили по мени, претили су ми смрћу, каже Игор С., ког су отели Дарија Ц. В. и њен пријатељ Драган К.

МУЧНА ИСПОВЕСТ ИГОРА ИЗ ЈАГОДИНЕ  КОЈИ ЈЕ ЗВЕРСКИ ТОРТУРИСАН: Оптужила ме да сам љубавник њеног мужа, секла ми полни орган

Фото: Архива

Отели су ме из куће, малтретирали и терали да признам да сам био у љубавној вези с Даријиним мужем! Мокрили су по мени, хтели су да ми исеку полни орган, а исекли су ме по телу!

Ово за Курир каже Игор С. (37) из околине Јагодине, који је претрпео праву тортуру пре неколико дана, када га је отела Дарија Ц. В. (40) и њен пријатељ Драган К. (43). Наиме, жена је сумњала да је Игор наводно био у сексуалној вези с њеним супругом, а ово двоје ухапшени су због сумње да су отели несрећног човека, одвели га у кућу у којој су га тукли, везивали и секли ножем.

- Упали су у кућу и извукли ме напоље, па су ме одвели у неку кућу. Ту је почела невиђена тортура, током које су све време тражили од мене да признам да сам с Даријиним мужем био у вези.

Иако сам хомосексуалац, тврдио сам да немам никакве везе с њеним мужем, који је иначе Шпанац, и да сам га само два пута случајно срео.

Они су инсистирали да све признам како би Дарија добила двоје деце које у браку има са супругом. Наиме, они воде спор, па су им деца одузета - прича несрећни Игор.

- Како сам све време одбијао да признам, они су почели да ме зверски муче. Везали су ме и окренули наопачке. Тукли су ме, секли су ме, мокрили по мени, секли су ми кожицу на полном органу и претили су да ће га исећи. Како је стравична тортура стајала сатима, на крају сам признао да смо били интимни, а они су све то снимили мобилним телефоном. Уплашио сам се да ће ме убити, па сам зато признао! И даље сам у шоку, плашим се за свој живот, ни сам не могу да верујем шта ми се све десило - каже за Курир отети мушкарац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)