ПРЕТУКАО И ЗАДАВИО НЕВЕНЧАНУ СУПРУГУ: Добио десет година робије, тужилаштво тражи строжију казну

Б. Грујић

03. 09. 2020. у 18:36

ПРЕСУДОМ Вишег суда у Зрењанину, педесетчетворогодишњи Сафет Стан из Идвора, осуђен је на десетогодишњу затвораку казну због убиства своје деветнаест година млађе, невенчане супруге, Виолете Неда из села Торак, у општини Житиште, недалеко од Зрењанина.

ПРЕТУКАО И ЗАДАВИО НЕВЕНЧАНУ СУПРУГУ: Добио десет година робије, тужилаштво тражи строжију казну

Depositphotos

Незадовољно висином затворске казне, Више јавно тужилаштво у Зрењанину, најавило је жалбу на пресуду, уз предлог да се окривљени Сафет Стан, строжије казни.

Он је 29. августа прошле године, у породичној кући у Бегејској улици у Торку, после краће свађе, физички напао супругу Виолету и задао јој више удараца по глави и телу, а затим је брутално задавио.

Како је непосредно након трагедије испричао брат покојне Виолете, Тиби Неда, он је са сестром и зетом Сафетом седео у њиховој кући, пио пиво и ништа није наводило на злочин.

Фото: Приватна архива

Сафет Стан

Око поноћи, према изјави њене мајке, Виолета је назвала телефоном и рекла да је Сафет груб према њој, да псује и прети јој и да зове полицију, али се мајка у паници није снашла и када је уз помоћ своје снајке обавестила полицију, било је касно.

Сафет и Виолета, која је у првом браку имала седморо деце, која живе са оцем у Идвору, радили су као сезонски радници нису имали заједничку децу, ни редовна примања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)