ПРЕТУЧЕНА ЖЕНА ИСПРЕД ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ: Јелена се ноћу враћала из друге смене, а онда наишли хулигани (ФОТО)

Ј. С.

24. 08. 2020. у 16:13

ЈЕЛЕНА Ивковић (31) из села Горњи Вртогош нашла се на мети непознатих хулигана који су је претукли у близини куће када се враћала с посла.

ПРЕТУЧЕНА ЖЕНА ИСПРЕД ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ: Јелена се ноћу враћала из друге смене, а онда наишли хулигани (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Полиција и тужилаштво раде на случају, а она за Новости каже да се страх уселио у њену породицу и од када се то десило нико у кући не може мирно да спава.

- Враћала сам се у суботу с посла, радила сам у другој смени. У мојој улици није било уличног светла и упалила сам на телефону. Само што сам дошла у близини куће осетила сам ударце на телу, нападачи су како сам приметила у тренутку изашли из суседног комшијског дворишта – започиње причу Јелена.

Фото: Приватна архива

Она каже да се од стреса не сећа колико је било нападача, мисли да су били тројица. Носили су маске и капуљаче и ударали је неким чврстим предмтима.

Према њеним речима, пуно је размишлјала шта би могао да буде мотив. Неке своје сумње изнела је полицији. Јелена каже да док полиција не реши случај, неће моћи да нађе мир.

-   Страх ме да изађем на улицу. Мојим родителјима није све једно. Поред повреда које сам задобила страх ми још теже пада – каже Јелена.

Фото: Приватна архива

У врањкој Полицијској управи Новостима је потврђено да се интезивно ради на расветљавању случаја, а у Тужилаштву да су поднете кривичне пријаве против НН починиоца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)