НА ИСТОМ МЕСТУ ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА СТРАДАЛА И СУДИЈА: Данас сахрана погинулог певача из Футога, породица и пријатељи скрхани од бола

Љ. П.

07. 12. 2022. у 07:20

МЛАДИ певач из Футога Симо Белензада (29) погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се у ноћи између понедељка и уторка догодила на путу Гајдобра - Челарево.

НА ИСТОМ МЕСТУ ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА СТРАДАЛА И СУДИЈА: Данас сахрана погинулог певача из Футога, породица и пријатељи скрхани од бола

Фото приватна архива

Његове две сапутнице, другарице Сања В. (27) из Ветерника и Николина В. (30) из Футога лакше су повређене и после указане лекарске помоћи у Ургентном центру Клиничког центра Војводине, отпуштене су на кућно лечење.

Несрећа се догодила два и по сата иза поноћи, а према првим информацијама, Белензада је, управљајући "аудијем А3" новосадских регистарских ознака, из засад неутврђених разлога изгубио контролу над возилом, слетео с пута у десну страну и ударио у дрво.

Како сазнајемо, Белензада, који је одмах подлегао повредама, није имао везан сигурносни појас.

Уочи несреће, певач је са другарицама, како сазнајемо, био код пријатеља у Гајдобри и није конзумирао алкохол. Наводно се пред полазак кући за Футог жалио да има мањи проблем с колима.

Сапутнице збринуте у Ургентном центру КЦ Војводине, Фото Н. Карлић

Вест о погибији младог певача шокирала је све у Футогу, а његови најмилији, родитељи и двојица браће, занемели су од бола. Не могу да верују да су у трену остали без свог мезимца.

- Туга је то велика за ову дивну и поштену породицу - скрхан болом, казује нам познаник породице Белензада.

- Почетком деведесетих су се из Доњег Вакуфа доселили у Футог, скућили, подигли тројицу синова, а зла судбина им узе најмлађег. Имао је диван, златни глас, као у славуја, био је талентован за песму. И старији брат се бави певањем.

Још од најмлађих дана, Симо је, вели наш саговорник, показивао таленат и интересовање за песму, наступао је по клубовима и кафићима, а као дечак је неко време певао и у црквеном хору.

Пријатељи и познаници се на друштвеним мрежама у неверици опраштају од трагично настрадалог певача, поручујући да га никада неће заборавити, нити његову доброту.

ДАНАС САХРАНА

СИМО Белензада ће данас бити сахрањен на месном гробљу у Футогу. Последњи испраћај младом певачу је у 15 часова, када ће се од њега заувек опростити његови најмилији, родбина, познаници и пријатељи.

КОБНО МЕСТО

НА истом путу, готово на истом месту, пре нешто више од месец дана догодила се саобраћајна несрећа, у којој је погинула судија Основног суда у Бачкој Паланци Мирјана С. П.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)