СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

Novosti online

30. 09. 2022. у 23:53

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

Фото: Твитер/@criticaenlinea

Управо вест о овој ликвидацији у везу са Радивојем Звицером довели црногорски безбедносни извори, који су навели да имају информације о два убиства у Панами, али да се врше додатне провере јер се првобитни описи не поклапају са описом Звицера. 

Снимак са места тих ликвидација погледајте на приложеном видео снимку који су објавили медији у Панами:

Подсетимо, за вест о убиству Звицера која је вечерас прострујала у Србији и Црној Гори званичне потврде још нема.

Да ли је заиста убијен овај Которанин и то само три недеље посто је у Истанбулу убијен вођа ривалског клана Јовица Вукотић још се проверава.

- У време убиства Вукотића у Истанбулу је боравио и Звицер - наводи саговорник "Новости" близак обавештајним структурама.- Према доступним подацима после тога се пребацио у Иран. Да ли је заиста он убијен у Панами, знаће се врло брзо. Иначе, вест о убиству Звицера до наше земље стигла је из Дубаиа.

У управи полиције Црне Горе вечерас је речено да би о наводном рањавању Радоја Звицера званичне потврде могле да стигну за два до три дана, с "обзиром на све околности и чињеницу да Звицер највероватније није боравио у тој земљи под својим именом".

БОНУС ВИДЕО - ПОСЛЕ ВЕСТИ ДА ЈЕ УБИЈЕН: Ћерка Радоја Звицера поставила пост на Инстаграму

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (0)

ХАОС У АВИОНУ: Због прекршаја двоје путника - ИЗБАЦИЛИ све напоље (ВИДЕО)