МИЛАН ВУЈОТИЋ УХАПШЕН У ТУРСКОЈ: Окончана потрага за високопозиционираним чланом кавачког клана којег траже црногорске власти

Светлана Ђокић

27. 09. 2022. у 08:31

ПОДГОРИЧАНИН Милан Вујотић, који је у безбедносним службама означен као високопозиционирани члан кавачког клана, ухапшен је у Турској, потврђено је "Побједи".

МИЛАН ВУЈОТИЋ УХАПШЕН У ТУРСКОЈ: Окончана потрага за високопозиционираним чланом кавачког клана којег траже црногорске власти

Foto Arhiva

Вујотић је ухапшен по међународној потерници и испитује се његова повезаност са групом која је у Истанбулу убила Јована Вукотића, пише "Побједа".

Црногорске власти Вујотића траже због кривичног дела стварање криминалне организације, шверца дроге и убиства.

Име Милана Вујотића појавило се на ступцима црне хронике 15. фебруара 2014. године, када је у подне у Блоку пет, у Подгорици, активирана експлозивна направа испод његовог блиндираног аутомобила, док је био у оближњем локалу са породицом.

Иако је тада јавност први пут чула за њега, у полицијским евиденцијама Вујотић се доводио у везу са групама које су се бавиле шверцом наркотика.

Истог дана, након овог догађаја, Вујотић је напустио Црну Гору.

Тога дана у касним вечерњим часовима у подземној гаражи на Новом Београду убијен је Горан Радоман (37) са Цетиња.

У тренутку када је Радоман паркирао блиндирани "БМВ" који је возио, убица је сачекао да он изађе из аутомобила и крене ка лифту, који води до стана у поткровљу у којем је живео, и запуцао из аутоматског оружја.

Радоман је био прва жртва обрачуна између шкаљарског и кавачког клана и један од одговорних за нестанак 300 килограма кокаина у Валенсији.

(Побједа)

БОНУС ВИДЕО:

АБАЗОВИЋ НЕЗАУСТАВЉИВ: Погледајте како изгледа "убијање организованог криминала" на делу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!