МИЛО У СТРАХУ ДА ЋЕ ПРИПАДНИЦИ КЛАНА "ПРОПЕВАТИ": Медојевић о захтеву за изручење осумњичених за убиство Вукотића

В. К.

27. 09. 2022. у 07:39

ЛИДЕР Покрета за промјене Небојша Медојевић тврди да ће, као што је и најавио пре два дана, Министарство правде Црне Горе покушати да извуче припаднике нарко-клана из Турске због страха Мила Ђукановића да ће под претњом доживотних робија "пропевати" и открити праве налогодавце.

МИЛО У СТРАХУ ДА ЋЕ ПРИПАДНИЦИ КЛАНА ПРОПЕВАТИ: Медојевић о захтеву за изручење осумњичених за убиство Вукотића

Фото: Архив ВН/ДФ

Он поставља питање зашто Министарство правде тражи хитно изручење чланова нарко-клана, "а да у Црној Гори не постоји никакав поступак против њих за убиство Вукотића."

- Очигледно се ради о притиску Ђукановића да се сви црногорски држављани што пре испоруче Црној Гори како не би затражили статус заштићеног сведока и разоткрили везе кавачког клана са врхом АНБ, полиције и ДПС-а. Логично би било да је ГСТ Нововић хитно пошао у Истанбул и извршио увид у обимни доказни материјал који је прикупила турска полиција и успоставио професионалну сарадњу и мешовито турско-црногорски истражни тим који би до краја довео ову истрагу. Жалосно је да Дританова Влада постаје сервис кавачког и шкаљарског клана и наставља политику ДПС-а који је државу ставио у функцији логистике и заштите послова нарко-кланова. Министар правде у техничком мандату је морао јавности дати одговоре зашто ради за Ђукановића и нарко-картеле и извршава њихова наређења. Одмах да их разочарам, минималне су шансе да ће Турска изручити тражена лица јер се истрага бави и везама црногорских и турских нарко-картела против којих се води више кривичних поступака. Остаје Ђукановићу и Лазовићу да са стрепњом чекају ко ће од ухапшених постати сведок сарадник, јер ће суочени са доживотном робијом многи пропевати - поручио је Медојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је Аљбину Куртију да за његову мржњу према Александру Вучићу нема ни лека ни доктора.

21. 03. 2023. у 19:57 >> 20:31

Коментари (0)

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори