ПРИШАО И БЕЗ РЕЧИ ПОЧЕО ДА УБАДА МЛАДИЋА: Детаљи напада на младог џудисту испред трафике у Нишу

Novosti online

08. 12. 2021. у 23:30

ЗА САДА сада непознати разбојник пришао је синоћ раднику трафике М. Г. (18) из Ниша и избо га без речи, а након тога је покупио паре и побегао.

ПРИШАО И БЕЗ РЕЧИ ПОЧЕО ДА УБАДА МЛАДИЋА: Детаљи напада на младог џудисту испред трафике у Нишу

Фото: Ј.Ћ.

- Радник је изашао да наређа робу када је из правца центра наишао мушкарац са капуљачом и качкетом. Само му је пришао и почео да га боде, без речи. Младић се окренуо према њему, не очекујући напад. Након тога је разбојник ушао у трафику, покупио паре и побегао. На снимцима са камера се види да је крупнији од њега - каже извор "Блица".

Избодени радник је студент и тренира џудо, а на трафици је радио тек два месеца.

- Младић је изузетно добар. Студира и тренира џудо, а радио је на трафици да обезбеди приходе и олакша себи школовање. Раднице које раде овде кажу да им је као старији брат, о свему брине и увек је ту да им помогне. Мени су јавили синоћ око 3 да се десио напад. Када сам дошао, радника је већ одвезла Хитна помоћ. Кажу да је био свестан, ушао је у трафику и позвао помоћ. Није битно колико је разбојник узео, битно је да дечко буде добро - каже власник трафике који је желео да остане анониман.

Продавци на графикама у околини Железничке станице, где се десио напад, забринути су и уплашени.

- Мрачно је и пусто овде ноћу, плашимо се после свега што се десило. Апелујемо на полицију да појача контроле - каже власница једне од трафикау том крају.

Избодени младић је превезен у болницу, а како лекари кажу у свесном и стабилном је стању.

- Пацијент има повреде абдомена које су хируршки саниране. Оперисан је, постоперативни ток је добар. Он је свестан, комуникативан и хемодинамски стабилан - кажу у КЦ Ниш.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)